WIL JIJ ER EEN TIJDJE TUSSENUIT?

DOE EEN TUSSENJAAR

Ben je net geslaagd voor je middelbare school of afgestudeerd? Maar weet je nog niet zo goed hoe je nu verder moet en verlang je naar een jaar van verdieping?

Tijdens een tussenjaar leer je een nieuwe cultuur kennen, duik je samen met anderen de Bijbel in en geef je God de tijd om je laten zien Wie Hij voor jou wil zijn. Het geeft je ruimte om zonder keuzestress en samen met God na te denken over jouw toekomstplannen. Daarnaast help je de werkers op het veld, ondersteun je lokale projecten en ga je ontdekken dat God ook jou roept om deel te worden van Zijn plan.


Young people on journey

GA OP REACH

EEN REACH-ERVARING KAN JE LEVEN VERANDEREN 

Weet jij in Wie je gelooft en waarom? Voel jij je comfortabel in het delen van je persoonlijke geloof? Ontdek hoe het Woord van God tot jou spreekt en leer het toepassen in alle aspecten van je leven! REACH bereidt je voor om deel te  worden van Gods missie om de wereld te bereiken met het Goede Nieuws van Jezus. 

LEES MEER EN MELD JE AAN

Hanna ging op REACH

"Het was een hoogtepunt!

Ik had geen idee dat ik nog zoveel over mijzelf en God zou leren. God was tijdens mijn REACH zo dichtbij en nog steeds! Dit is en blijft een hoogtepunt in mijn leven, dat ik nooit meer zal vergeten. Ik ben voorgoed veranderd."