ERVAAR GODS MISSIE

Mag Gods hart jouw hart raken en wil jij Zijn getuige zijn? Onze ervaringsprogramma's zijn er om jou te inspireren en toe te rusten om een discipelmaker te worden. Je gaat zelf zien en horen hoe anderen Jezus’ liefde uitdelen en word daar zelf ook in uitgedaagd!

ERVARINGSPROGRAMMA'S

Wil jij voor een korte tijd naar het buitenland? Met eigen ogen zien waarom de wereld Jezus nodig heeft en ontdekken wat jij hierin kunt betekenen? We bieden een aantal programma's aan die je leven compleet veranderen.

BEKIJK OPTIES

LAAT JE TRAINEN

Loop je al een tijdje met de gedachte rond om 'iets met zending' te doen? Laat je dan informeren en inspireren op één van onze bijeenkomsten en ontdek de mogelijkheden zijn om je verder toe te laten rusten. We staan voor je klaar en willen je aanmoedigen; zet die eerste stap!

BEKIJK OPTIES

NEEM EEN TUSSENJAAR

Verlang je naar een jaar van verdieping in je relatie met God en het ontdekken van Zijn plan met je leven? Duik samen met anderen de Bijbel in,  ondersteun lokale projecten en wordt ondergedompeld in een nieuwe cultuur.

BEKIJK OPTIES

IEDER VOOR- EN NAJAAR

KOM NAAR HET ZENDINGSWEEKEND

Het zendingsweekend is er voor iedereen die een een verlangen heeft om de zending in te gaan, ervan wil proeven of gewoon even wil onderzoeken. Beleef samen met je gezin en andere gelovigen een bijzonder weekend in het Friese Bantega en ontdek hoe Gods missie vorm kan krijgen in jouw persoonlijke leven.

R68096_N_No_restrictions_hopd23462.jpg

Het Evangelie delen op een schip

HET SCHEPENWERK

Meer dan een miljoen mensen worden jaarlijks bereikt door het schepenwerk. We verlangen ernaar om iedereen die we ontmoeten te bereiken met het Evangelie door kennis, hulp en hoop te bieden. Een bezoek aan het schip, op welke manier dan ook, verandert levens voorgoed.

Lees verder
R58584_N_No_restrictions_Portraits_of_Nepali_women_-_Photo_by_Garrett_N_3.jpg

WIE ZIJN ER NOG ONBEREIKT?

ZIJ KENNEN JEZUS NIET

Wat Jezus deed aan het kruis is voor iedereen. Toch leven er op dit moment ruim drie miljard mensen die nog wachten om het Goede Nieuws van Jezus te horen. Zij leven zonder hoop, vergeving en missen Gods onvoorwaardelijke liefde. We stellen je graag aan hen voor.

LEES VERDER