getuigen van jezus

WORD EEN DISCIPELMAKER

Of het nu op je werk is, het sportveld of in het ziekenhuis. Waar mensen zijn, willen wij zijn, als levende getuigen van God. Het gaat erom dat wij ons leven met iemand delen, zodat de ander ziet hoe een leven mét Jezus is. Je zegt: ‘Ik wil voor je bidden, ik wil kwetsbaar met je zijn. Je wilt al het mogelijke doen om een ander te dienen en te helpen groeien in de relatie met Jezus, zodat de ander uiteindelijk zelf discipelen gaat maken. Durf jij te gaan?

"Ik ben voor de zwakken geworden als een zwakke, om de zwakken te winnen. Voor allen ben ik alles geworden, om in ieder geval enigen te behouden. En dit doe ik ter wille van het Evangelie."

1 KORINTHE 9:22-23 (HSV)

JE BENT UNIEK GEMAAKT

 

Voel jij je geroepen om fulltime te gaan dienen? Zet jouw door God gegeven talent in om van Zijn liefde te delen. Zie hieronder de mogelijkheden die er zijn om te gaan op basis van jouw interesses.

JE HOEFT NIET TE KIEZEN TUSSEN JE  BAAN  OF DE  MISSIE

Vind een baan op een plek waar Jezus nog niet bekend is en maak in je woonplaats en op de werkvloer het verschil door van je geloof in Jezus te delen.

Kun je jouw werk en Gods Missie combineren? Jazeker!

LEES MEER

NAAR WIE GA JIJ TOE?

 

In elke uithoek van de aarde, elke rang en stand, ieder mens moet de kans krijgen om te proeven van Gods liefde. Voor welke mensen klopt jouw hart? Met wie wil jij delen van de Hoop, die Jezus is?