ZENDINGSWEEKEND

Je kunt allerlei gedachtes hebben over jouw rol in Gods Koninkrijk, zoals: ‘Ben ik wel geschikt?’, ‘Hoe kom ik aan geld?’, ‘Mijn gemeente is niet zendingsbewust’ of ‘De nood is in Nederland toch ook groot?’. Tijdens het Zendingsweekend gaan we samen op zoek naar antwoorden.

Er staat een afwisselend programma voor je klaar met veel interactie, ruimte voor vragen en jouw persoonlijke zoektocht. Daarnaast bieden we graag ruimte voor ontmoeting, ontspanning én tijd met God. Je wordt begeleid door een collega, er komen zendelingen langs en er zijn iedere dag inspirerende sprekers. Het weekend vindt plaats in het prachtige Bantega (Friesland). Het eerstvolgende zendingsweekend is 1-3 maart in 2024 en daarna van 1-3 november.

cip-zw-1 kopie.jpg

HET PROGRAMMA

Het weekend start op vrijdagavond om 18:00 uur en eindigt op zondagmiddag om 15.00 uur.

INSPIRATIE

Gedurende het hele weekend komen er allerlei ervaringsdeskundigen langs om te delen van hoe zij discipelen maken. We diepen voor jou een aantal essentiële thema’s uit, zoals; wat is Gods missie met deze wereld? Je zult ontdekken dat God een zendende God is door de hele Bijbel heen. En wat is nu eigenlijk de plek van jouw kerk in dit verhaal? Deze missie is groter dan ieder van ons, dit vraagt dus iets van het hele lichaam. Jij bent de stem van Gods Missie in jouw kerk!


GEBED

We zetten tijd apart om stil te worden voor God, te lezen uit Zijn woord en om samen te bidden. Met elkaar zoeken we naar het verstaan van Gods stem voor jouw leven.


KOSTEN & accomodatie

Uiteraard regelen wij de accommodatie en het eten en drinken. Ons verblijf op Bandsloot 38 in Bantega is een mooie plek in de polder, waar je in alle rust en ruimte kunt nadenken over zending in binnen- en buitenland. De kosten voor het weekend bedragen €75,- per persoon. 


Kinderen

Er is een speciaal kinderprogramma met spelletjes, knutselen, schminken en meer. We lezen samen uit de Bijbel en nemen de kinderen mee in wat hun kunnen doen in Gods missie. Zij horen daar natuurlijk helemaal bij!


Remote video URL
Jenita besefte na het weekend wat ze precies gaat doen voor Gods Koninkrijk // Operatie Mobilisatie

KOM IN BEWEGING

DIT WEEKEND MAAKT ZENDING ECHT

Klaas kwam na een christelijk tienerkamp helemaal ondersteboven thuis en zei tegen zijn vader: “Papa, ik wil zendeling worden!”. Waarop zijn vader zei: “Mooi jongen, maar laten we eerst eens even twee weken wachten…”. Die twee weken werden 37 jaren. Toch is dat verlangen altijd gebleven. Nu zette hij samen met zijn vrouw Willemien weer een stap verder om de zending in te gaan en bezochten zij het zendingsweekend.

Lees verder

  

Aanmeldformulier zendingsweekend 1-3 Maart 2024

Komen jullie met meer personen? Meld je dan per persoon aan.