Image
The use of cellphones is increasing, even in remote areas. This has also provided new ministry platforms to reach people with God's Word and discipleship materials. OM teams use the distribution of SD cards with Christian resources and the New Testament o

Wij zoeken vrienden!

Zodat de verspreiding van het Evangelie door kan gaan.

Ja, ik word vriend

Raakt het jou ook dat er nog 3 miljard mensen wereldwijd verstoken zijn van het Evangelie? Zij wachten nog om het Goede Nieuws van Jezus voor de allereerste keer te horen en hebben nog geen christen in hun omgeving die dit ze kan vertellen. Voor deze mensen kunnen wij het verschil maken en bouwen we mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers binnen bereik van IEDEREEN. 

Voor dit werk zoeken we vrienden die ons financieel ondersteunen. Daarom zoeken we mensen die met €10,- per maand willen bijdragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Ook helpen we jou op onze beurt graag verder om jouw plek in Gods missie te vinden. En vervolgens ook in te nemen. Doe je mee?

 

We stellen ons graag aan je voor! 

Wij zijn Operatie Mobilisatie in Nederland. Vanuit ons Missiehuis in Nijkerk mobiliseren we christenen om deel te worden van Gods Missie. We begeleiden, trainen én zenden mensen uit om in de voetsporen van Jezus, discipelen te maken.
  Bekijk ons team

 

ONZE MISSIE

We bouwen mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers binnen het bereik van ieder mens. 

Onze missie