TRAININGEN EN BIJEENKOMSTEN

OPEN JE HART VOOR GODS MISSIE

Ben je op zoek naar jouw plek in Gods koninkrijk? Of loop je al een tijdje met de gedachte rond om 'iets met zending' te doen? Laat je dan trainen en inspireren op één van onze ontmoetingsmomenten.

Ze zijn praktisch en je doet jouw zoektocht niet alleen. Samen God aanbidden, luisteren naar ervaringen van het veld én ‘zoeken’ in gebed. We staan voor je klaar en willen je aanmoedigen; zet die eerste stap en ontdek hoe ‘zending’ er voor jou uitziet. Bekijk hier alle mogelijkheden om jezelf te oriënteren en te laten trainen voor de verspreiding van het Evangelie.

Esther ging naar het zendingsweekend

"Het weekend wakkerde echt iets aan!

Het raakte me dat er zoveel mensen zijn die nog niet van Jezus hebben gehoord. Ik kreeg een helder beeld van hoe mijn leven als zendeling eruit kan zien en dat gaf perspectief. Mijn advies is: ga gewoon. Een verlangen om op zendingsreis te gaan zit er niet voor niks. God zal de juiste deuren voor je openen als je Hem daarom vraagt.”

Lees verder

Klaar voor de volgende stap?

GA OP MISSIE NAAR HET BUITENLAND

Wil jij met je eigen ogen zien wat God wereldwijd doet en daar onderdeel van zijn? En ben je er klaar voor om Jezus' boodschap te delen met de mensen om je heen? Bekijk dan hier de programma's die we aanbieden, voor de korte en lange termijn of kom met ons in contact.

 

BEKIJK VOLLEDIG OVERZICHT