THE GLOBAL MISSION EXPRESS

DE EXPERIENCE DIE LEVENS VERANDERT

Raakt het jou dat er zoveel mensen zijn die Jezus nog niet kennen? En geloof jij dat God daarin iets speciaal voor jou heeft weggelegd? 

Vaak zijn de 3 miljard onbereikte mensen nog een ver-van-je-bed-show. Daar brengen wij graag verandering in! The Global Mission Express is een unieke experience die jou uitdaagt het Evangelie te delen.  Het herinnert je aan Gods missie met deze wereld en dat Hij ook jou wil gebruiken. Als deelnemer, of beter gezegd als reiziger, beleef je allerlei scenes, waarin je verschillende mensen ontmoet die Jezus nog niet kennen als hun Redder. Wat doe jij in deze situaties? God roept ook jou en maakt je geschikt voor de taak.  

 

TGME_LOGO

TGME BIJ JOUW KERK

TGME is een rondreizende belevenis om christenen te mobiliseren én activeren. Het mooie is dus dat we de express in jouw woonplaats kunnen opbouwen om zo samen met andere kerken zoveel mogelijk mensen te kunnen mobiliseren! Heb je interesse? Stuur ons een email. 

Ja, ik heb interesse

WE ZOEKEN JOU! 

Houd jij van acteren, klussen of organiseren? We zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan deze unieke beleving. Lijkt je dit leuk? Schrijf je dan in als vrijwilliger. 

Want er staat: "ieder die de naam van de Heer aanroept, zal worden gered.’ Maar hoe kunnen mensen de Heer aanroepen, als ze niet in Hem geloven? Hoe kunnen ze in Hem geloven, als ze nooit van Hem hebben gehoord? Hoe kunnen ze van Hem horen, als niemand hun over Hem heeft verteld?" 

ROMEINEN 10:14-15