GEEF AAN DE MISSIE

OPDAT IEDEREEN HEM ZAL KENNEN

 

DONEER NU

Met jouw gift kunnen levens van mensen radicaal veranderd worden. Juist in die gebieden waar mensen geen christen kennen en geen Bijbel bezitten. Met jouw gift krijgen meer mensen de kans om het Evangelie te horen en Jezus te gaan volgen. We nodigen je uit hieraan mee te doen, zodat deze mensen hun Redder leren kennen!

Aan welK doel geef jij?

KIES ZELF EEN PROJECT

Wil jij een ander project, persoon of doel ondersteunen met jouw gift? Door elke gift, hoe groot of klein ook, kunnen wij meer mensen vertellen over het goede nieuws van Jezus.

Ondersteun onze missie

Schenken & Nalaten

Wil jij het werk ondersteunen met een eenmalige of periodieke gift? Of een deel van je nalatenschap schenken? Lees hier over de mogelijkheden.

LEES MEER

Geef het Evangelie door

Wij zoeken vrienden

Raakt het jou ook dat er wereldwijd nog ruim 3 miljard mensen verstoken zijn van het Evangelie? Zij wachten nog om het Goede Nieuws van Jezus voor de allereerste keer te horen. Om hen te kunnen bereiken zoeken we vrienden die ons maandelijks willen ondersteunen door een gift te doen. Wil jij een vriend worden van de verspreiding van het Evangelie?

Meer informatie

HEB JE VRAGEN?

GA MET ONS IN GESPREK

Heb je vragen over het geven van een gift? Dan komen wij graag met je in gesprek. Laat hier je gegevens achter en Marco Bouw, adjunct-directeur, zal contact met je opnemen.

NEEM CONTACT OP