DISCOVERY BIBLE STUDY

In de minst bereikte gebieden zijn onze werkers bezig om inwoners te vertellen over Jezus Christus. Zij doen dit onder meer door de Discovery Bible Study (DBS). Mensen leren Jezus kennen, omdat ze de levensreddende boodschap zelf ontdekken in Zijn Woord.

De DBS is een hele eenvoudige manier om te evangeliseren, die de Bijbel zelf laat spreken. Het is voor iedereen die wil weten wat de Bijbel zegt, gelovig, ongelovig, moslim of boeddhist. Zoek je een praktische manier om mensen te bereiken met het Evangelie? Of wil je als gemeente missionair actief zijn in uw eigen wijk? We nodigen jou van harte uit voor de DBS training. Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van de eerstvolgende training, maar we denken ook graag mee in het aanbieden van een training voor jouw kerk.

Image
R64136_N_No_restrictions_Woman_exiting_a_mosque_-_Photo_by_Garrett_N_.jpg

“Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zoveel nieuwe inzichten heb verkregen in Bijbelteksten die ik al meer dan 100 keer heb gelezen.”

— Fariba, deelneemster DBS

Image
IMG_1451 kopie.JPG

“Je kunt simpelweg niet onveranderd blijven na het volgen van een Discovery Bible Study. Mensen ontdekken zelf Wie God is!”

— Christiaan van Dijk, voorganger