DISCOVERY BIBLE STUDY

In de minst bereikte gebieden zijn onze werkers bezig om inwoners te vertellen over Jezus Christus. Zij doen dit onder meer door de Discovery Bible Study (DBS). Mensen leren Jezus kennen, omdat ze de levensreddende boodschap zelf ontdekken in Zijn Woord.

De DBS is een hele eenvoudige manier om te evangeliseren, die de Bijbel zelf laat spreken. Het is voor iedereen die wil weten wat de Bijbel zegt, gelovig, ongelovig, moslim of boeddhist. Zoek je een praktische manier om mensen te bereiken met het Evangelie? Of wil je als gemeente missionair actief zijn in uw eigen wijk? We nodigen jou van harte uit voor de DBS training. Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van de eerstvolgende training, maar we denken ook graag mee in het aanbieden van een training voor jouw kerk.

Image
R64136_N_No_restrictions_Woman_exiting_a_mosque_-_Photo_by_Garrett_N_.jpg

“Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zoveel nieuwe inzichten heb verkregen in Bijbelteksten die ik al meer dan 100 keer heb gelezen.”

— Fariba, deelneemster DBS

Image
IMG_1451 kopie.JPG

“Je kunt simpelweg niet onveranderd blijven na het volgen van een Discovery Bible Study. Mensen ontdekken zelf Wie God is!”

— Christiaan van Dijk, voorganger

We willen kerken toerusten door hen te helpen groeien in het delen van het Evangelie. Deze training is onderdeel van een reeks trainingen die we kerken aanbieden.

 1. 
 COME FOLLOW ME 

Een tweedaagse training over het nemen van de eerste stappen in hoe je anderen over Jezus kan vertellen 

 2. 
 WEES MIJN GETUIGE 

Een verdiepende cursus die woorden geeft aan het delen van het Evangelie met de mensen om je heen

 3. 
 DISCOVERY BIBLE STUDY 

Een training waarin iedereen wordt uitgedaagd en geïnspireerd om de DBS-methode eigen te maken