WERKEN BIJ OM

JIJ KENT JEZUS, ZIJ NIET.

MAAK ER WERK VAN!

 

Droom je van dagelijks werken met een missie? Wil jij bijdragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie? Bekijk dan snel onderstaande vacatures. Wij zoeken professionals die ons team in Nederland komen versterken. Mocht je interesse hebben in vacatures in het buitenland? Scroll dan verder.

schilder

Vrijwilliger
Schilderwerk

BEKIJK VACATURE

Solliciteren
Concierge

CONCIËRGE
Missiehuis

BEKIJK VACATURE

Solliciteren
Tuinman

VRIJWILLIGER
TUINONDERHOUD

BEKIJK VACATURE

Solliciteren
MJ0A5654 kopie.jpg

Vrijwilliger Schoonmaakster

BEKIJK VACATURE

Solliciteren
Gastheer of vrouw

Vrijwilliger Gastheer/vrouw

BEKIJK VACATURE

Solliciteren

KIJK VERDER

WERKEN IN HET BUITENLAND

Voel jij je geroepen om fulltime te gaan dienen? En ben jij opzoek naar een baan in het buitenland? Zet jouw door God gegeven talent in om van Zijn liefde te delen, zowel in je woonplaats als werkomgeving. Kom eens langs bij ons Missiehuis in Nijkerk. We gaan graag samen opzoek om te kijken wat bij jou past! 

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale baan niet bij deze vacatures? Maar spreekt onze organisatie je wel aan én wil je bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie?

Stuur dan een open sollicitatie naar frans.hazekamp@om.org met daarin je cv, motivatie, gewenste uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 weken ontvang je een bevestiging.

Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van je contactgegevens van maximaal een jaar. Daarna wordt alles weer verwijderd