Het eerste Zendingsweekend van 2023 staat voor de deur, een weekend voor iedereen die een verlangen heeft om de zending in te gaan. Voor iedereen bij wie het kriebelt. Een weekend waarin je ontdekt dat God een zendende God is. En dat Hij ons wil gebruiken, dat Hij een plek voor ons heeft. Tijdens het zendingsweekend krijg je onderwijs over het verstaan van Gods stem, maar ook over de praktische kant van het zendingsverhaal. Hoe voorziet God en wat moet je zelf doen? 

Jari van Opijnen was in oktober 2022 op het Zendingsweekend. Voor hem was het vooral een weekend vol reflectie, een waardevolle voorbereiding op zijn bediening. “Eerlijk kijken naar mijn relatie met Jezus, anderen leren kennen die dezelfde verlangens hebben als ik en leren over verschillende culturen. Vooral het onderwijs over de verschillende wereldvisies was nieuw voor mij, iets wat ik zeker mee ga nemen op het schip.” Voor Jari was het voor het zendingsweekend al duidelijk waar God hem wilde hebben. “Tijdens een informatiebijeenkomst over de Logos Hope voelde ik zo sterk dat God als Vader met mij bewogen was, ik wist daarna gewoon dat mijn plek op het schip was.”  

Eind januari is Jari voor twee jaar aan boord gegaan. Hoe zijn bediening er precies uit gaat zien, weet hij nog niet. “Na een paar weken krijg ik een taak toebedeeld. Ik heb geen achtergrond die mij een bepaalde richting geeft, ik heb sterrenkunde gestudeerd en ben astronoom. Het enige dat ik wil doen is delen van Gods grote liefde, op welke plek of welk dek dat is, maakt me eigenlijk niet zoveel uit.” Aan mensen die nog twijfelen aan het zendingsweekend wil Jari het volgende zeggen: “Je hoeft niet persé het verlangen te hebben de grenzen over te gaan. Het zendingsveld is overal, het zendingsweekend is voor iedereen die wil delen van Gods liefde.”  

Het eerstvolgende zendingsweekend is van 10-12 maart 2023. Ben jij daarbij? Aanmelden kan via onderstaande button. 

 

Aanmelden

Share on