Doe jij mee met de Week van Gebed? In de week van 31 oktober gaan we iedere dag met elkaar bidden voor mensen die het Evangelie nog nooit hebben gehoord. De opdracht om alle volken tot discipelen van Jezus te maken kan niet zonder gebed. Daarom zijn we ontzettend dankbaar voor jou als mede gebedsstrijder! We geloven in een krachtige gebedsweek die zijn uitwerking niet zal missen.

‚ÄúGebed is voor ons werk cruciaal. We voelen namelijk de duistere machten als we door de bergen trekken. Maar God opent deuren en maakt harten van mensen zachter. Als ik bid, ontdek ik wie Jezus is en nodigt Hij mij uit om mee te doen aan Zijn werk.‚Ä̬†

‚ÄĒ Pippa, co√∂rdinator in de Himalaya

Keer op keer horen we dat door middel van gebed, situaties op het werkveld veranderen. Voor de verspreiding van het Evangelie is er soms veel weerstand en zijn er volop uitdagingen. Hoe mooi is het dat wij als Gods lichaam om hen heen mogen staan en onze broers en zussen op het zendingsveld kunnen ondersteunen met gebed. God belooft in Zijn Woord dat wanneer wij Hem iets vragen in gebed, Hij ons zal antwoorden. In dat geloof willen we met elkaar bidden.

Doe mee!
Dagelijks op 19.00 - 19.30 uur op YouTube

ZONDAG 31-10: bid samen in je gemeente
Vraag in je gemeente voorbede voor de verspreiding van het Evangelie. Bid samen voor de mensen die Jezus nog niet kennen als hun persoonlijke Redder.

MAANDAG 01-11 bidden we voor Isra√ęl¬†

GA NAAR DE LIVESTREAM voor maandag

DINSDAG 02-11 bidden we voor TeenStreet

Ga naar de livestream voor dinsdag

WOENSDAG 03-11 bidden we voor de moslimwereld 

Ga naar de livestream voor woensdag

DONDERDAG 04-11 bidden we voor de Logos Hope

Ga naar de livestream voor donderdag

VRIJDAG 05-11 bidden we voor OM wereldwijd 

Ga naar de livestream voor vrijdag

ZATERDAG 06-11: maak een gebedswandeling! 

Wat is een gebedswandeling? (PDF)