Na decennia actief te zijn geweest in Emmeloord, zetten we onze missie voort in Nijkerk, aan de Van ’t Hoffstraat 34. Onze directeur John Maasland vertelt enthousiast: “Voor ons is er maar één ding dat er echt toe doet: alle onbereikte mensen vertellen over het Goede Nieuws van Jezus Christus.

Er is gezocht naar een goed bereikbare thuisbasis, waar we iedereen kunnen ontmoeten, inspireren, trainen én uitzenden om deel te worden van Gods onveranderde missie. Die plek hebben we hier gevonden!

We zijn hier bezig met iets dat veel groter is dan wijzelf. God dienen is het mooiste werk dat er is!

Samen met alle collega’s hebben we hier lang naar uitgekeken. En het mag duidelijk zijn: dit is geen gewoon kantoor. Dit pand is een missiehuis, waar veel mensen enthousiast gemaakt gaan worden voor de opdracht die God gegeven heeft. “Maak alle volken tot Mijn discipelen”, zei Jezus. Dat kan er voor iedereen anders uitzien, maar de opdracht blijft hetzelfde. We hebben allerlei ideeën en kunnen niet wachten om te bouwen aan een gemeenschap van Jezus-volgers, die voor iedereen bereikbaar is. Uiteraard zijn we hier nog maar net ingetrokken, maar wanneer je door het pand loopt is het voelbaar… We zijn hier bezig met iets dat veel groter is dan wijzelf. God dienen is het mooiste werk dat er is!”

Feestelijke opening: 11 september
John vult aan: “We zijn als team God ontzettend dankbaar voor alles wat Hij ons gegeven heeft. Daarom willen we samen met jou een moment nemen om Hem te danken en met ons feest te vieren! We nodigen je bij deze van harte uit voor de feestelijke opening op zaterdag 11 september (meer informatie volgt). Zet je deze datum alvast in je agenda? Iedereen is welkom!" 

 

We zoeken nog mensen die ons team komen versterken.
 
Solliciteer direct