Tine bidt elke maandag voor de verspreiding van het Evangelie

Zoals de meesten van jullie weten, bidden we iedere maandagavond om 19.00 uur voor de mensen die het Evangelie nog niet hebben gehoord. Tine (79 jaar) stuurde ons onlangs een mail en deelde graag iets vanuit haar hart over gebed.


“De wereld is nooit meer hetzelfde want God heeft dingen verandert en zal dingen gaan veranderen”, dit zegt Tine na elk gebed dat ze bidt. Lees hier haar eerlijke verhaal.

“Toen ik 21 was, bezocht ik een conferentie van Operatie Mobilisatie in Frankrijk. Daar leerde ik dat Jezus ook de Leidsman van mijn leven wil zijn. Toen ze vroegen: ‘Wie wil er een soldaat in het leger van Koning Jezus worden?’ ben ik meteen opgestaan en heb ik ‘Ja!’ gezegd.

Ja, Jezus is ons fundament en tegelijkertijd weet ik dat we niets kunnen ondernemen of zal standhouden zonder gebed.

Bijna elke maandagavond bid ik mee voor de verspreiding van het Evangelie. Samen bidden is zo krachtig en waardevol! Gebed is echt de kurk waarop het werk in Gods Koninkrijk drijft. Ja, Jezus is ons fundament en tegelijkertijd weet ik dat we niets kunnen ondernemen of zal standhouden zonder gebed.

Ik vind het zo geweldig dat ik deel mag uitmaken van Gods Koninkrijk, als dienstknecht van de Allerhoogste en zo Zijn hart mag verblijden. Niet omdat het moet of omdat het nu eenmaal zo hoort, maar uit liefde. Dat maakt alles anders, ook de gebeden. Gods weg is de beste, maar soms wel moeilijk. Het is de weg van gehoorzaamheid! Ik heb als Zijn dienstknecht veel dingen ondernomen, waarvan ik eerst dacht dat ik het helemaal niet kon. Maar dat zijn juist de momenten geweest waarin ik de wonderen van God heb gezien. Ik geloof dat dit alles te maken heeft gehad en nog steeds te maken heeft met mijn gebedsleven. Ik wil bidden in overeenstemming met Gods plannen en Zijn wil. Hij moet groeien en ik moet minder worden. Het gaat erom dat Jezus gezien en verheerlijkt wordt in en door mij. Ik mag dagelijks proclameren dat Jezus Overwinnaar is! Het gaat in alles om Zijn eer en om het grootmaken van Jezus’ Naam. Hij is bij machte zo oneindig veel meer te doen dan wij kunnen bidden of beseffen.”

Zou je het fijn vinden om nog eens met Tine door te praten over gebed en de impact daarvan? Stuur ons dan een mail, we brengen je graag in contact.