Met meer dan 150 tieners hebben we genoten van TeenStreet@Locatie! Wellicht heb je hier en daar al bijzondere verhalen en getuigenissen gehoord.

Op 3 locaties in Nederland hebben een mooi event neergezet, waarbij tieners op outreach zijn gegaan, hebben gesport, gezongen en met elkaar mooie geloofsgesprekken hebben gevoerd. We vragen jou om aan TeenStreet mee te bouwen!

“Met dertig tieners prezen we Hem. Dit zorgde voor diepgang in onze groep. Ik heb anderen nu veel dieper leren kennen!
Geweldig gaaf om dit met z’n allen mee te maken. We spreken elkaar nu nog steeds!”

— Tiener, TeenStreet Life 2020

TeenStreet is een beweging van jongeren door jongeren. Het draait bij ons allemaal om de nieuwe generatie die van Jezus houdt en het geloof in Hem uitleeft. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld zijn er zogeheten TeenStreet communities! Hier ontmoeten tieners elkaar, worden ze toegerust in hun persoonlijk geloof en delen ze hun eigen ‘true story’s’ met elkaar. Ze delen wat hen inspireert om een echte discipel van Jezus te zijn in de wereld om hen heen.

Om dit alles te faciliteren, organiseren we in Nederland het hele jaar door tal van activiteiten. Denk aan TeenStreet summercamp, TeenStreet@Home, Tienerweekend, outreaches met TeenStreet in Mission of TeenStreet on Tour!

Doneer nu