Wat voorheen bekend was als Mission Discipleship Training (MDT), is nu REACH geworden!

In 2019 hebben we een focus aangebracht in onze missie. Namelijk om het Evangelie van genade, hoop en kracht te brengen naar alle mensen die in hun leven weinig of zelfs geen kans krijgen om het goede nieuws van Jezus te horen. Voor deze mensen, bouwen we mee aan een levende gemeenschap van Jezus-volgers binnen bereik. Een REACH programma is volledig op deze missie afgestemd. De naam REACH zegt het natuurlijk al: we willen uitreiken! Uitreiken in Jezus 'naam, naar degenen die het goede nieuws van Jezus nog moeten horen. Je wordt als discipel van Jezus volledig toegerust om de naties te gaan bereiken.

Er zijn 2 soorten REACH trainingsprogramma’s:

  1. REACH met een algemene focus op het discipelen en toerusten van mensen voor de missie.
  2. REACH voor een specifiek minst bereikt gebied, zoals REACH: Sahel, Arabisch Schiereiland, Mekong, Zuid-Azi√ę en Noord-Kaukasus.¬†

Hoe ziet een REACH programma eruit?

  • Training: geestelijke groei, begrip van Gods missie en toegerust zijn om de minst bereikte mensen te dienen (inclusief: Culture and You, Zum√©, DBS en VCJF*-training)
  • Praktische bedieningservaring: door zelf de handen uit de mouwen te steken, met mensen in gesprek te gaan en te dienen, ontwikkel je vaardigheden die essentieel zijn om minst bereikte mensen te begrijpen en naast hen te staan.
  • Coaching: E√©n-op-√©√©n mentoring is een essentieel onderdeel. We geloven dat individuele aandacht en gebed van een ervaringsdeskundige zal leiden tot persoonlijke groei.
  • Cross-culturele gemeenschap: Je bent onderdeel van een multiculturele gemeenschap en gaat op verschillende outreaches met mensen uit andere culturen. Je wordt ondergedompeld in de lokale cultuur van het land, denk aan het eten, het dagritme, normen en waarden etc.

Is REACH iets voor jou?
Niks is zo waardevol om te investeren in je persoonlijke relatie met God en tegelijkertijd te ontdekken waar Hij je voor heeft geroepen! Honderden mensen volgden al een training in Engeland, Moldavi√ę, de Himalaya en vele andere missievelden. We zien dat dit een geweldige kick-start kan zijn voor het vervullen van Gods plan met je leven.¬†

Wil jij je laten trainen om vrijmoedig het Evangelie te delen? Raakt het jouw hart dat er mensen zijn die Jezus nog niet kennen? Of heb je wellicht een verlangen om God op een nieuwe manier te ontmoeten? Kijk onder het menu 'Missiereizen' het aanbod aan REACH programma’s en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.