Kom naar het zendingsweekend van 11-13 juni!

Het zendingsweekend op 11, 12 en 13 juni zit vol inspiratie en biedt praktische tools om je te helpen oriënteren op jouw rol in zendingswerk. Zodra je ervoor kiest om Jezus te volgen, betekent dit dat je onderdeel bent van Gods missie. Op de plek waar je gesteld bent, maar ook wereldwijd. Al voor vele christenen is het zendingsweekend in het Friese Bantega een effectief hulpmiddel geweest om te ontdekken hoe zending vorm kan krijgen in je persoonlijk leven.

Esther: “dit weekend veranderde voor mij alles!”
Esther besefte tijdens het zendingsweekend dat ook zij geschikt was voor zending. Afgelopen maand reisde ze af naar het Himalayagebergte. “Ik ben opgegroeid in een zendingsfamilie en vond de verhalen van mijn opa en oma prachtig. Toch had ik geen idee wat zending voor mij inhield. Tijdens de Pabo kwam ik erachter dat ‘juf zijn’ niks voor mij was. Ik was opzoek naar ‘hoe nu verder?’ en werd in een kerkdienst uitgenodigd om naar het OM-zendingsweekend te gaan. Dit weekend veranderde voor mij alles. Het wakkerde echt iets aan! Het raakte me dat er zoveel mensen zijn die nog niet van Jezus hebben gehoord. Ik kreeg een helder beeld van hoe mijn leven als zendeling eruit kan zien en dat gaf perspectief. Ik dacht altijd dat ik naar een verafgelegen jungle zou moeten afreizen, maar dat viel allemaal reuze mee. Ik liep eerst nog met de gedachte rond om een nieuwe studie op te pakken, maar ben God blijven bidden voor richting. Het verlangen om naar Azië te gaan liet mij maar niet los en werd steeds sterker. Al snel pakte ik de telefoon en belde ik naar Operatie Mobilisatie. Nu ben ik net aangekomen in de hoofdstad, krijg ik taalles, delen we Bijbels uit en bezoeken we mensen in bergdorpjes. Voor mensen die geestelijke nood ervaren, mag ik tot zegen zijn. Dit is geweldig!”

Mijn advies is: ga gewoon naar het zendingsweekend. Het is geen commitment, maar een vrijblijvend bezoek. Een verlangen om op zendingsreis te gaan zit er niet voor niks. God zal de juiste deuren voor je openen als je Hem daarom vraagt.”

 

Ja, ik meld me aan voor het zendingsweekend
Je kunt allerlei vragen hebben zoals: ‘waar kan ik dan heen?’, 'hoe kom ik aan geld?', 'hoe leer ik Gods stem verstaan?’ en ‘hoe weet ik of ik bij de goede organisatie terecht kom?’ etc. Van 23-25 april gaan we samen op zoek naar antwoorden op deze vragen.

aanmelden  ❯  meer informatie  ❯

 

Jij bent geschikt
John Maasland (Directeur Operatie Mobilisatie): “Alles begint bij een verlangen om Jezus Christus bekend te maken. Zijn liefde en genade willen laten zien aan de mensen om je heen. Er zijn nog zoveel volken die bereikt moeten worden met het geweldige nieuws van Jezus. En om meteen duidelijk te zijn; dit is weggelegd voor iedereen! Ook jij bent geschikt om het Evangelie te vertellen en gebruikt te worden door God. God vraagt onze beschikbaarheid, niet om een set aan vaardigheden. Hij is een Vader die roept en je alles zal geven wat je nodig hebt. Hij maakt je bekwaam. Zet een stap in geloof, Hij doet de rest.”