Image
Uitnodiging

Inspiratiebijeenkomst voor ondernemers

Hierbij nodigen we je van harte uit voor de inspiratiebijeenkomst met ondernemer Tiemen van Dijk. 

Event: Mission Partner Business Inspiratiebijeenkomst
Donderdag | 29 september | 19.30 - 21.30 uur | Nijkerk
 

Al jaren heeft Tiemen een hart voor het toepassen van Gods principes op de werkvloer. Hij ziet de verandering bij zijn collega’s, maar erkent ook de strijd die daar soms bij komt kijken. Hij deelt graag met jullie hoe hij hier als persoon en CEO in wandelt. We laten ons graag door hem inspireren en er zal deze avond ook alle ruimte zijn om jouw vragen te stellen. Het belooft een bijzondere avond te worden, waarin we jou samen met onze Mission Partners hopen te ontmoeten. 

Meld je hier aan

“Je bouwt je huis op een rots. Dat doe je door te beginnen bij God. Het begin van wijsheid is namelijk ontzag voor de Heer. Als je de juiste waarden en principes zaait, dan gaat daar iets groeien. En als de mensen vervolgens enorm gaan groeien, kunnen ze hun potentieel benutten. Daar kan geen concurrentie tegenop.”

In de wereld leven betekent meedoen aan de marktcriteria, volgens Tiemen. “Dan helpt je groeikrachtsysteem. De efficiency neemt toe. Maar ondanks dat je in de wereld leeft, kun je je wel houden aan Bijbelse principes. Wees het zoutend zout in de industrie.”

Lees verder

Share on