Igor vergaf zijn ontvoerders

Igor haatte de inwoners van de Noord-Kaukasus. Als jonge tiener was hij door radicale moslims uit deze regio ontvoerd. Dit liet een behoorlijk litteken achter. Toen hij eindelijk weer op vrije voeten was in Rusland, kwam hij terecht in het drugscircuit.

Igor: “Ik raakte verslaafd aan coke en heroïne. Uiteindelijk was de verslaving zo erg dat ik uiteindelijk besloot om naar een afkickkliniek te gaan. Deze kliniek werd gerund door christenen en door hen heen ervaarde ik voor het eerst in mijn leven de tastbare liefde van Jezus. Ik opende mijn hart en wilde Jezus vanaf dat moment volgen. Het enige wat ik nu nog wil is samen met mijn vrouw en kinderen het goede nieuws verspreiden. Vooral naar diegenen die nog nooit over Hem hebben gehoord.”

Tijdens mijn gebeden veranderde er iets in mijn hart en wist ik dat ik mijn ontvoerders moest vergeven

Wonderlijk hoe Gods wegen zijn, want Hij leidde hen juist naar de Noord-Kaukasus. “Tijdens mijn gebeden veranderde er iets in mijn hart en wist ik dat ik mijn ontvoerders moest vergeven. Jezus vulde mijn hart met liefde voor mensen uit de Noord-Kaukasus. Pas toen begreep ik dat moslims, net als wij, allemaal Jezus’ onvoorwaardelijke liefde en genade nodig hebben.”

 

Jezus verandert alles  Bekijk de video

 

Eeuwig leven, vergeving, genezing en verzoening: dit Evangelie blijven we verkondigen, zodat alle naties worden bereikt met de woorden van Jezus. Geef voor de verspreiding van het Evangelie.

Ja, ik geef voor de verspreiding van het Evangelie  ❯