Ga mee op visiereis naar de Noord-Kaukasus

Wilt u met eigen ogen zien wat het Evangelie doet in de harten van mensen? Ga dan aankomend voorjaar (1 t/m 8 april 2022) mee naar de Noord-Kaukasus: één van de minst bereikte gebieden ter wereld.

Samen met tien personen beleeft u een volledig verzorgde rondreis door de landen van de Kaukasus. Hoe wordt op een plek waar minder dan 99% van de bevolking christen is, het goede nieuws van Jezus vertelt?

Ontmoet de minst bereikte mensen en wordt geïnspireerd en bemoedigd door de getuigenissen van gepassioneerde voorgangers en veldwerkers. Maak kennis met de rijke cultuur en natuur van een unieke regio in de Russische federatie.

Om écht te ervaren hoe het leven in de Noord-Kaukasus is, logeren we in eenvoudige gastenverblijven en bij lokale gelovigen. Meer weten over het programma en het gebied?
Download de informatiebrochure

Aanmelden voor deze visiereis is niet meer mogelijk, omdat het maximaal aantal mensen zich heeft aangemeld. Wilt u op de reservelijst of heeft u interesse in een vergelijkbare visiereis, stuur dan een mail naar Caroliene.vandenBerg@om.org