Ga je mee op outreach naar Berlijn? 14-18 april

Verlang jij naar meer vrijmoedigheid? En wil jij groeien in het delen van de Liefde en Waarheid die in jou woont? Dan nodigen wij je van harte uit om dit voorjaar mee te gaan naar Berlijn! Op 14-18 april organiseren we hier namelijk een bijzondere evangelisatie outreach.


In vier dagen tijd nemen we de inwoners en bezoekers van Berlijn mee in het ultieme paasverhaal. Maar voordat we dit op straat willen delen, moeten we natuurlijk eerst zelf in vuur en vlam worden gezet. Samen kijken we naar het lijdensverhaal van Jezus en vieren we de overwinning op de zonde, de dood en de duivel. We zullen je trainen op het gebied van evangelisatie, bieden diverse workshops aan en je gaat in kleine groepen opzoek naar wat God tegen jou wil zeggen. Vervolgens gaan we op straat getuigen van de rijkdom die wij door Hem hebben verkregen en delen we het goede nieuws van Jezus.

Info en inschrijving
LET OP: Aanmelding mogelijk t/m 31 maart 2022

 

 

Waarom Berlijn?
In Berlijn wonen veel immigranten uit het Midden-Oosten. Velen denken helaas dat, omdat de oude traditionele kerken meestal leeg zijn, het christelijk geloof op sterven na dood is. Niks is minder waar! Zo willen wij in samenwerking met verschillende kerken, in het bijzonder Turks- en Arabischtalige gemeenten, laten zien dat het geloof in Jezus levend en wel is. Dat ze het werk van Zijn Heilige Geest krachtig mogen ervaren, zodat mensen van elke stam en tong vergeving, vreugde en eeuwig leven vinden in de opgestane Christus.

 

"Onze gebedstijd en ervaringsverhalen in het team hebben een blijvende indruk op mij gemaakt. Ik ervaarde zo'n blijdschap als ik mensen sprak die op zoek waren naar meer van God. Er zit zoveel potentieel in het uitreiken naar mensen op straat! Mensen zijn hongerig en voelen zich gezien. Wanneer in nu door de stad loop, kijk ik met een andere blik naar de mensen. Ik voel me veel vrijer om op hen af te stappen."
MERLE, DEELNEMER OUTREACH 2021