De Logos Hope heeft jou nodig!

Over minder dan 1 maand vaart de Logos Hope met haar bemanningsleden naar West-Afrika. Er zijn grote plannen om de Sahel te bereiken met het Evangelie van Jezus. Hiervoor zijn mensen nodig, vragen we gebed en financiën.

We nodigen je van harte uit voor het Logos Hope event op 4 november. Hier praten we je graag bij over de plannen, maken we live verbinding met het schip en bieden we allerlei mogelijkheden om onderdeel te worden van deze geweldige missie.

Kom naar het Logos Hope event op donderdagavond 4 november.

Het programma start om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur ontvangen we je graag met een kop koffie en wat lekkers. Aanmelden is vereist.

Aanmelden

 

Grootse plannen voor de verspreiding van het Evangelie
Uiteraard vaart het schip niet zomaar naar een nieuw continent. Door middel van gebed maakte God duidelijk dat de focus nu ligt op de Sahel. Het aankomende half jaar zetten we alles op alles om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren voor de verspreiding van het Evangelie in de Sahel. Wat gaan we doen? Minstens 40 Afrikaanse werkers werven om aan boord van het schip getraind te worden. Vervolgens worden zij uitgezonden naar de Sahel om daar zoveel mogelijk levende gemeenschappen van Jezus-volgers op te zetten. In landen Sierra Leone, Liberia en Ghana zullen we ons richten op het mobiliseren van de kerk en haar leiders om betrokken te raken bij het plan voor de Sahel. We geloven dat de bediening van de Logos Hope vele levens zal bereiken met het geweldige nieuws van Jezus.