REACH

Groei in je geloof

 

Toegerust voor Gods missie

We leren het beste als we samen leren—En als we lessen Meteen in de praktijk brengen.

Weet jij in wat of Wie je gelooft? En waarom? Voel jij je comfortabel in het delen van je persoonlijke geloof in elke situatie? Ontdek hoe het Woord van God tot jou spreekt en leer het toepassen in alle aspecten van je leven! Mentaal, emotioneel en in je sociale leven. REACH is een voltijdse opleiding waarbij je leert het Evangelie te delen én uit te leven.

REACH is een ervaringsprogramma van 5 tot 6 maanden. In deze periode word je getraind en begeleid om deel te worden van Gods wereldwijde missie. Dit doe je samen met mensen uit allerlei culturen en door te proeven van verschillende soorten bedieningen. We bieden overal ter wereld mogelijkheden om op REACH te gaan! Hoewel iedere training een unieke omgeving, opbouw en focus heeft, is er één onmiskenbare overeenkomst. Dat zijn de Bijbelse normen en waarden. REACH is een voltijdse opleiding en zal je voorbereiden op het deel worden van Gods missie om de wereld te bereiken met het goede nieuws van Jezus. 

 

 


EVEN DOORPRATEN?

Een REACH-ervaring kan je leven totaal veranderen. Meer weten? Kom langs en maak kennis met een van onze collega’s Caroliene, Gerco of Petra. We helpen je graag verder.

KIES JOUW REACH!

Image
REACH logo

NIEUWE BRANDING

REACH is internationaal en heeft sinds kort een nieuwe branding en logo. Het was voorheen bekend als MDT = Mission Discipleship Training

"Wat u ook geleerd, ontvangen, gehoord en in mij gezien hebt, doe dat; en de God van de vrede zal met u zijn."

Filippenzen 4:9 (HSV)