Onze missie

GEDREVEN DOOR GODS MISSIE

God heeft geen missie voor de kerk, Hij heeft de kerk voor Zijn missie

 

We bouwen mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers binnen het bereik van ieder mens. Zij maken het Evangelie hoorbaar, zichtbaar, tastbaar en richten zich actief op het opzetten van nieuwe gemeenschappen. Hiervoor mobiliseren we christenen in Nederland door ze te inspireren en toe te rusten om in de voetsporen van Jezus discipelmakers te worden. 

Remote video URL
Het Evangelie voor iedereen // 3 MILJARD REDENEN | Operatie Mobilisatie

WIE ZIJN ER NOG ONBEREIKT?

3 miljard mensen zijn nog niet bereikt met het Goede Nieuws van Jezus. Dit aantal groeit elke dag met ongeveer 60.000 mensen. Er zijn 5 regio’s waar de meeste volken wonen die compleet verstoken zijn van het Evangelie. 

'Evangelie' komt van het Griekse woord τό εὐαγγέλιον, dat 'geluksbode' en 'blijde boodschap' betekent. Jezus kwam als Zoon van God naar deze aarde om ons met de God de Vader te verzoenen. Deze genade, hoop én onvoorwaardelijke liefde is het Goede Nieuws voor iedereen die in Hem gelooft.

τό εὐαγγέλιον = BLIJDE BOODSCHAP

Doe mee

maak deel uit van Gods Missie

We willen christenen in Nederland activeren en helpen om op zoek te gaan naar de rol die God gegeven heeft. God roept ook jou op om discipelen te maken en het Evangelie door te geven. 

HET BEGON IN 1957

DRIE VRIENDEN MET EEN DIEP VERLANGEN

In 1957 gingen George Verwer met twee vrienden op missiereis naar Mexico. Zij hadden een diep verlangen om Jezus' liefde te delen met hen die het niet kenden. Wat begon bij drie vrienden, vermenigvuldigde zich tot een wereldwijde beweging van gelovigen met dezelfde passie.

verder lezen