Jongeren en studenten

3 miljard mensen hebben nog nooit van Jezus gehoord. Ook al zouden we een miljoen mensen uitzenden: we kunnen het niet bijbenen. Zending moet daarom anders: door christen-professionals, die zich voor hun werk over de hele wereld verspreiden. Dat biedt geweldige kansen! Waar ligt jouw uitdaging?

 

Interactieve workshop
Global Commission Experience

Ontdek jouw plek in Gods missie tijdens deze interactieve workshop, toegespitst op studenten die aan de start van hun loopbaan staan. Hoe vul jij je carriere in, hoe pas jij in Gods masterplan?

Workshop in jouw kerk of vereniging?
Neem contact op met Johan de Visser
johan.devisser@om.org

 
 

Student Mission Trip
Visiereis voor studenten

Zijn jullie op zoek naar een avontuurlijke, maar zinvolle reis? OM verzorgt op maat gemaakte visiereizen voor onder meer studentenverenigingen en disputen. Ga de uitdaging aan, groei in kennis en geloof én deel Gods liefde met anderen!

Interesse of meer info nodig?
Neem contact op met Helma van der Voort
helma.vandervoort@om.org

 
 

Koffietje doen?
Kom langs op kantoor

Nog geen idee waar te beginnen? Laten we een keer een koffietje doen om je dromen te bespreken. Maak een afspraak via ons contactformulier.

Maak een afspraak  ❯

 
 

 

Ter inspiratie
In 'Neem je baan op en ga!' verwoordt Andrew Scott, directeur van OM USA, een nieuwe visie op zending. Geschreven voor jou, passend in de tijd waarin we leven. Laat je inspireren door dit praktische boek vol aansprekende voorbeelden.

Bestel nu  ❯

OM spreker uitnodigen?
We komen graag naar u toe

Er zijn verschillende sprekers beschikbaar om jullie gemeente of jeugdgroep te bemoedigen en te inspireren.
Maak kennis met onze sprekers.

Uitnodigen ❯