Ga mee op outreach naar het Midden-Oosten

Tijdens deze outreach werk je onder de lokale bevolking en vluchtelingen. De meeste van hen zijn verstoten van het Evangelie en hebben nog nooit een christen ontmoet. Tijdens deze outreach heb jij het voorrecht om hen in contact te brengen met Jezus en het Evangelie.

Als team moeten we dit op een creatieve manier doen en is ieders inzet en bijdrage van grote waarde. Je kunt hoop verspreiden onder vluchtelingkinderen op een school, in huisbezoek aan arme families, in contact met locals. Van het team ter plaatse leren we de basis van de locale taal waardoor je makkelijker contact kan maken met de bevolking. Tijdens deze reis zul je ook zelf gezegend worden door te zien wat God in het verleden in dit land gedaan heeft. Naast dat we hoop delen zullen we ook iets van de cultuur en historie van het land gaan zien.

 

De reis: 27 maart – 5 april 2019
Vanuit Amsterdam vliegen we naar het land van bestemming. We zullen ondersteund worden door een lokale werker. Je krijgt een beeld van datgene wat er gebeurt in de plaats waar wij verblijven. We zullen op diverse manieren reizen door deze plaats en een actieve bijdrage leveren aan de verspreiding van het Goede Nieuws en gebed. Deze reis wordt begeleid door een Nederlandse OM-er en zal naar schatting €899,- per persoon kosten.

 

Een deelnemer van de vorige reis aan het woord
“Ik ben zelf door deze reis echt opgebouwd en gezegend door stappen te nemen in geloof. Ik heb weer opnieuw gezien dat mijn gave belangrijk is en ingezet moet worden. Door het dienstbaar zijn aan kleine kinderen kon ik hun hoop en liefde geven. Daarnaast vond ik het heel verrijkend om de cultuur te leren kennen en lokale mensen te ontmoeten”.

 

Enthousiast om te gaan?
Meld je dan voor 27 februari aan voor deze unieke reis via onderstaande button. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging en meer informatie.

Aanmelden voor deze reis

 

Bel voor meer informatie met Johan de Visser, 0527 615 607 of mail naar johan.devisser@om.org.