Wereldwijd zijn er ruim 3 miljard mensen die nog nooit het Evangelie hebben gehoord. Dat raakt ons diep in het hart. Operatie Mobilisatie zet zich ervoor in dat juist onder deze minst bereikten bruisende gemeenschappen ontstaan van mensen die Jezus volgen.

Internationale zendingsorganisatie
OM is een internationale zendingsorganisatie. Wij geloven dat het Evangelie van Jezus Christus leven geeft. Waar Jezus centraal staat, daar begint het te bruisen. Wanneer mensen als gemeenschap samen Jezus volgen heeft dit impact op de hele omgeving. Daar gaan we voor: Jezus die levens verandert, levens die gemeenschappen veranderen, gemeenschappen die de wereld veranderen! Waar mogelijk werken we samen met de lokale kerk, zodat we blijvende impact hebben.

Ons werk in Nederland
In Nederland is Operatie Mobilisatie vooral actief om christenen in beweging te brengen voor de verspreiding van het Evangelie door te bidden, te geven of te gaan. Daarnaast wordt er onder de minstbereikten in Nederland gericht zendingswerk verricht in samenwerking met lokale gemeentes.

Help jij mee in deze missie? Trek eropuit en deel het Evangelie!
 

Gaan met OM  ❯    Steun ons werk  ❯

 

OM in cijfers

3.442

Zendelingen
 

115

Nationaliteiten
 

110+

landen
 

 

 
 

 

George & Drena Verwer aan het begin van OM.

Operatie Mobilisatie ontstond meer dan 60 jaar geleden dankzij het gebed van één vrouw.

Geschiedenis van OM  ❯