Terugblik op Opwekking: ‘Perfect Match’

Tijdens de afgelopen pinksterconferentie is Perfect Match, de nieuwe interactieve experience van OM, voor het eerst opengegaan voor het publiek.

‘Nu weet ik het zeker: Na mijn studie ga ik me inzetten voor de verspreiding van het Evangelie!’

Onder begeleiding van een Matching Assistent gingen groepen van 8 bezoekers door de Matchmaker van Perfect Match. In deze 50 minuten durende experience gingen we op zoek naar de meest perfecte kandidaten voor de Grote Opdracht. Door middel van testjes, opdrachten en ervaringen in verschillende ruimtes werd van elke bezoeker een persoonlijk profiel samengesteld. De uitkomst daarvan was voor veel bezoekers verrassend!

Ondanks het slechte weer en een technische storing, waardoor de experience twee keer een paar uur dicht moest, mochten we ruim duizend bezoekers ontvangen in onze nieuwe experience. Ruim duizend mensen die mochten ontdekken wat hun plek is in de verspreiding van het Evangelie.

Zoals een van de deelnemers na afloop zei: ‘De uitkomst van Perfect Match heeft het voor mij bevestigd: na mijn studie ga ik me inzetten voor de verspreiding van het Evangelie!’

 

Andere reacties van bezoekers:
‘Ook ik ben geschikt om het Evangelie door te geven!’

‘Ik ben uitgedaagd om te kijken hoe ik mij kan inzetten voor het Koninkrijk van God.’

‘Zo kan het dus ook! Je hoeft niet naar een land waar je niet heen wil om iets moeilijks te doen. Je kan gewoon je professie in een land uitvoeren en daar getuige zijn!’