Sponsordiner voor Logos Hope brengt €100.000,- op

Tijdens het sponsordiner van Operatie Mobilisatie op woensdag 31 oktober hebben tweehonderd gasten met elkaar € 100.000,- bijeengebracht voor het werk van de Logos Hope, het zendingsschip van OM, in Latijns-Amerika. "Een vooraf niet voor mogelijk gehouden bedrag, waar we zeer dankbaar voor zijn," aldus Marcus Spronk, directeur OM-Nederland.

Inspirerende avond op Urk
"Alle eer aan God, voor Hem is niets onmogelijk! Wij zijn er stil van, en onder de indruk van wat Hij deze avond heeft bewerkt." Tijdens het vijfgangendiner, dat plaats vond in en aangeboden werd door De Koningshof te Urk, heeft voorganger Paulino Díaz uit Venezuela zijn indrukwekkende getuigenis gegeven over de grote veranderingen in zijn leven dankzij het werk van het zendingsschip. Sprekers als Henk Binnendijk en Pil-Hun Park, de directeur van de Logos Hope, benadrukten de impact van het werk van de Logos Hope op lange termijn.

2000 nieuwe zendelingen vanuit Latijns-Amerika
De Logos Hope wil in Latijns-Amerika de lokale kerken bemoedigen, mobiliseren en toerusten om samen het doel te verwezenlijken: 2000 nieuwe zendelingen uitzenden in de komende tien jaar. Dit werelddeel was voorheen zendingsgebied, maar inmiddels is de lokale kerk stabiel en klaar om zelf mensen uit te zenden. Marco Bouw, relatiebeheerder OM-Nederland: "OM-Nederland is overtuigd van de impact van dit bezoek aan Latijns-Amerika. Wij willen graag meehelpen dit bezoek financieel mogelijk te maken. Dat we dit gisteravond samen bijeen hebben gebracht, is tegelijk een geweldige zegen en een bemoediging. We zien uit naar wat God in en via de christenen in Latijns-Amerika gaat doen."
 

Meer over de Logos Hope  ❯    Steun de Logos Hope  ❯

 

De avond in beeld


Foto's: Henk-Jan van de Vate, Vatography