Run for the Message: sponsorloop

Zaterdag 5 oktober is het weer zover: OM organiseert de sponsorloop Run for the Message. Op diverse plaatsen in Nederland wordt er gelopen voor de missie van OM: het Goede Nieuws van Jezus naar de minst bereikten!

Het Goede Nieuws delen met je buurman kost natuurlijk helemaal niets. Maar om bijvoorbeeld Rajiv, in een onherbergzaam gebied in Centraal-Azië, over Jezus te vertellen brengt wél kosten met zich mee. Gemiddeld kost het € 50 om één persoon te bereiken met het Evangelie, hen onderwijs te geven uit de Bijbel, en te leren anderen in hun omgeving over Jezus te vertellen.

Aanmelden en sponsoring
Om de verspreiding van het Evangelie onder de minst bereikten mogelijk te maken, organiseert OM op 5 oktober 2019 op diverse locaties in Nederland de sponsorloop Run for the Message. Lopers kunnen zich via de site www.runforthemessage.nl aanmelden bij een locatie bij hen in de buurt. Deelnemers worden uitgedaagd om mensen te zoeken die hen willen sponsoren voor een totaalbedrag van minimaal €500 per loper. Sponsors kunnen via dezelfde website hun donatie doorgeven.

Doe je mee?!
Kies een locatie en meld je nu aan als loper of sponsor.

www.runforthemessage.nl