OM Business Event: 14 februari

Op donderdag 14 februari organiseert Operatie Mobilisatie een Business Event voor zakelijk georiënteerde christenen die actief bij willen dragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.

Mission Partners — Business
Tijdens deze avond willen we het Mission Partners Program introduceren en inzoomen op de Mission Partners – Business, waarbij we zakelijk georiënteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan onze missie.

Arie de Rover spreekt deze avond over ‘De Zaak van je leven’. We gaan met elkaar nadenken over nieuwe manieren om het Evangelie te verspreiden. Want het aantal mensen dat nog nooit van het Evangelie gehoord heeft, groeit nog iedere dag!

Donderdag 14 februari
Dit evenement vindt plaats in de Kapel van het EO-gebouw aan de Oude Amersfoortseweg 79 te Hilversum. Om 17:30 is de Kapel geopend en staat er een buffet klaar. Het programma start om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:30.

Wil je aanwezig zijn tijdens dit event? Meld je snel aan, want er is plaats voor maximaal 150 personen. Entree is gratis.
 

Meld je nu aan  ❯    Meer informatie  ❯