Neem je baan op en ga! is de nieuwe uitgave van Operatie Mobilisatie. In dit praktische boek vol aansprekende voorbeelden verwoordt Andrew Scott, directeur van OM USA, een nieuwe visie op zending.

Er zijn op dit moment ruim 3 miljard mensen die nog nooit over Jezus hebben gehoord, en dat aantal groeit exponentieel. Om hen te bereiken met het Evangelie hebben we veel meer mensen nodig. De plaats van professionele christenen (zendelingen) zal daarom steeds meer moeten worden ingenomen door christen-professionals: de arts, de ingenieur, de IT-er of de verpleegkundige.

Neem je baan op en ga! gaat over arbeidsmigratie als impuls voor zending. Een aanrader voor christenen die een constructieve bijdrage willen leveren aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.
 

Neem je baan op en ga Neem je baan op en ga!
Deze Nederlandse vertaling van Scatter, geschreven door Andrew Scott (ISBN 978-90-6331-016-5, €12,50) is te verkrijgen in de christelijke boekhandel en op www.ombookshop.nl.

Bestel nu

 

Video: de visie van auteur Andrew Scott

Quotes & Reviews

"Ik geloof dat een van de volgende grote zetten die God gaat doen, zal plaatsvinden via de gelovigen op de werkplek."
Uitspraak van wijlen Billy Graham

“De visie van Andrew Scott nodigt ons uit om nieuwe wegen in te slaan. Innovatief, krachtig en vol passie. Het is goed die visie te delen en ermee aan de slag te gaan!”
Hans van Vliet, territoriaal commandant van het Leger des Heils

“Laat iedere volgeling van Jezus zichzelf als zendeling, of beter: als gezondene, beschouwen - en de plek waar hij of zij woont en werkt als zendingsgebied. Dat deed de vroege kerk ook.”
Peter Kos, predikant en voorzitter bestuur van OM