30 Dagen Gebed – bidden voor moslims tijdens Ramadan

Eind deze maand begint de ramadan weer (24 april – 23 mei). Ramadan is een tijd waarin veel moslims op zoek gaan naar meer van God. Wereldwijd bidden christenen juist in die periode dat moslims het goede nieuws over Jezus zullen horen en aannemen. Elk jaar horen we wonderlijke verhalen over moslims die, juist tijdens ramadan, Jezus leren kennen.

Hulpmiddel
Frontiers heeft, in samenwerking met OM en andere organisaties, een handig hulpmiddel hiervoor gemaakt: 30 Dagen Gebed. Doe mee, ontdek meer over moslims wereldwijd en leer hoe je specifiek voor hen kan bidden. In het boekje staan bijzondere verhalen van zendingswerkers, en dagelijkse gebedspunten voor verschillende moslimvolken in India, Afrika, het Midden-Oosten, Oost-Azië, Centraal-Azië en natuurlijk ook voor moslims in Nederland.

Juist nu we zelf even niet meer naar kerkdiensten en bidstonden kunnen, is dit boekje een handig hulpmiddel voor het bidden thuis, alleen of misschien wel met anderen online. Bid mee voor de verspreiding van het Evangelie. Als je nu bestelt betaal je alleen de verzendkosten.

 

Bestel nu!

 

Gospel.nl
Wist je dat je op www.gospel.nl/om nog veel meer boeken kunt bestellen over gebed, geloofsopbouw, pastoraat. Maar ook boeken die je meenemen naar gebieden waar volgelingen van Jezus communities aan het bouwen zijn waar anderen kunnen horen over de liefde van Jezus. Bijvoorbeeld Rand van het Paradijs en Neem je baan op en ga!