Nieuws

Jezus’ liefde doorgeven - juist nu

Als wereldwijde missionaire organisatie, werkzaam in 115 landen, worden we volop geconfronteerd met de gevolgen van de Corona crisis. Dat geldt ook voor OM in Nederland.

Lees meer

Nieuwe directeur OM in Nederland

Lees meer

‘God heeft je geroepen!’

Lees meer

Run for the Message: sponsorloop

Lees meer

Honger naar het Goede Nieuws

Lees meer

Noodgedwongen verhuizing

“Ik ben dankbaar dat mijn kinderen en ik veilig zijn,” vertelt Amina, in de nasleep van de cycloon Idai. Als weduwe en moeder van vijf kinderen woonde Amina met haar familie bij de rivier in Mocuba, Mozambique.

Lees meer

Noodhulp cycloon Idai

De cycloon Idai, zware stormen en regenval hebben een spoor van verwoesting achter gelaten in Mozambique, Malawi en Zimbabwe. Zo'n 2,6 miljoen mensen zijn getroffen. Inmiddels is de eerste noodhulp opgestart.

Lees meer

Een nieuwe generatie staat op voor Jezus!

Afgelopen weekend zijn 100 tieners gegroeid in geloof tijdens TeenStreet@Home. Er zijn keuzes gemaakt om met Jezus te leven. Vol passie hebben ze Hem geprezen. Op allerlei manieren hebben ze God beter leren kennen.

Lees meer

De Logos Hope 10 jaar in de vaart!

Op 19 februari 2019 vierde OM Schepen het tienjarig jubileum van het huidige schip, de Logos Hope.

Lees meer

OM Business Event: 14 februari

Op donderdag 14 februari organiseert Operatie Mobilisatie een Business Event voor zakelijk georiënteerde christenen die actief bij willen dragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.

Lees meer

Uitgezonden, twee aan twee

“Ik hou ervan hoe Jezus zijn discipelen twee-aan-twee op pad stuurt, met praktische instructies over wat wel en niet te doen”, zegt Peter*, zendeling in Kosovo.

Lees meer

Terug naar de wortels

Het is voor de Reformed Church in America (RCA) al lang geen vraag meer: Nederland is een zendingsland geworden.

Lees meer

Een bijzondere ontmoeting in Polen

Als Arek en Donna hun wekelijkse kerkdienst houden, zit er plotseling iemand in de zaal die ze al een lange tijd niet meer hebben gezien. De ontmoeting die erop volgt blijft niet zonder gevolgen…

Lees meer

“Hier gebeuren ongelooflijk mooie dingen!”

Martin en Karin en hun zoontje Joas wonen en werken in een land in Zuid-Azië*. Ook Arjan is werkzaam in dit land, waar evangelisatie strafbaar is. Ze vertellen over hun werk.

Lees meer

Sponsordiner voor Logos Hope brengt €100.000,- op

Tijdens het sponsordiner van Operatie Mobilisatie op woensdag 31 oktober hebben tweehonderd gasten met elkaar € 100.000,- bijeengebracht voor het werk van de Logos Hope, het zendingsschip van OM, in Latijns-Amerika. "Een vooraf niet voor mogelijk gehouden bedrag, waar we zeer dankbaar voor zijn," aldus Marcus Spronk, directeur OM-Nederland.

Lees meer

Iraanse vluchtelingen komen tot geloof

Volker Sachse is veldleider van OM op de Balkan. Hij is intensief betrokken bij het werk van OM in een vluchtelingenkamp in Servië, aan de grens met Montenegro. Steeds vaker ziet hij Iraanse vluchtelingen tot geloof komen.

Lees meer

Pages