Raak betrokken als Mission Business Partner en draag bij aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie

Als ondernemer wil je weten wat er met je donatie gebeurt. We hebben een speciaal fonds opgericht, waarin we kleinschalige projecten financieren die direct bijdragen aan de verspreiding van het goede nieuws van Jezus. Op deze manier leren mensen in hun eigen levensonderhoud te voorzien en kunnen ze een hoopvolle toekomst opbouwen. We geven je regelmatig een update over de voortgang van de zakelijke projecten waaraan we bijdragen. Wanneer er winst wordt gemaakt, wordt de opbrengst weer ingezet voor mensen en middelen om het Evangelie te delen.

Twee keer per jaar organiseren we een inspiratiebijeenkomst waarvoor alle Mission partners worden uitgenodigd. Dat is de ultieme kans om de andere deelnemers te leren kennen.

 

ONZE WAARDES VOOR DEELNAME

 

hashtag icon

DE MISSIE

• Je voelt je aangetrokken tot onze missie en wilt met jouw ervaring, kennis, enthousiasme, creativiteit en financiën bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie wereldwijd onder de minst bereikte mensen.


networking icon

ZAKELIJK GEORIENTEERD

• Je bent zakelijk georiënteerd, ondernemer, bestuurder of directeur van een organisatie, etc. (al dan niet gepensioneerd).


blogging icon

BIJDRAGE

• Je wilt je financieel committeren aan de missie van OM. We vragen een gift van €100,- per maand, deze gift komt voor 75% ten goede aan projecten die in overleg met een bestemmingscommissie bepaalt worden. 25% gaat naar het Global Missions Fund.

Image
F20_3675 kopie.jpg

KOM IN CONTACT

BEN JE GEINTERESSEERD?

 

Marco


Je kan contact opnemen met Marco Bouw, adjunct directeur van OM. 
Bel/app naar 06 831 641 87 of stuur een mail.

Wil je direct geven? Ga naar de geefpagina of doneer aan NL 13 RABO 0114 2329 38

WIL JE EEN PARTNERSCHAP MET ONS VERKENNEN?

We nemen graag contact met je op om de invulling te bespreken.

Laat hier je gegevens achter