Draag direct bij aan de verspreiding van het Evangelie door middel van een zakelijke gift

Je wilt bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie, maar je wilt geen deel uitmaken van ons Mission Partner Business Fonds of wil je niet financieel committeren aan OM.

In de onbereikte gebieden zijn onze werkers met veel liefde en passie bezig met het zaaien van Gods Woord en het onderwijzen van nieuwe gelovigen om discipelen van Jezus te worden. Daarin bouwen wij mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers. Met jouw gift kunnen levens van mensen radicaal veranderd worden. Juist in die gebieden waar mensen geen christen kennen en geen Bijbel bezitten. Met jouw gift krijgen meer mensen de kans om het Evangelie te horen en Jezus te gaan volgen. We nodigen je uit hieraan mee te doen, zodat deze mensen hun Redder leren kennen!

Geef nu

Wil je toch liever nauwer betrokken raken bij het werk van OM?

 

Twee keer per jaar organiseren wij een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers. Klik hier voor het eerstvolgende event en meld je aan. Het Mission Partner Business Fonds is opgericht om kleinschalige projecten financieren die direct bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie. Op deze manier leren mensen in hun eigen levensonderhoud te voorzien en kunnen ze een hoopvolle toekomst opbouwen. We geven je regelmatig een update over de voortgang van de zakelijke projecten waaraan we bijdragen.

Image
mpb2023

GA MET ONS IN GESPREK

HEB JE VRAGEN?

 

Marco


Heb je vragen over het geven van een zakelijke gift? Dan komen wij graag met je in gesprek. Laat hier je gegevens achter en Marco Bouw, adjunct-directeur, zal contact met je opnemen of neem direct zelf contact op. Bel/app naar 06 831 641 87 of stuur een mail.

Mission partner aan het woord

ZELF DE IMPACT ZIEN

“Het spreekt mij enorm aan dat OM de woorden van Jezus omzet in daden. De oproep van Jezus om uit te reiken naar mensen in nood ervaar ik ook als een persoonlijke opdracht. Ik ondersteun OM al jaren financieel, maar alleen geld geven vind ik te abstract. Ik wil graag van dichtbij zien hoe het Evangelie impact heeft op mensen.”

-  Ewout van Haeften, directeur van CIB Centraal InkoopBureau