Mekong Reach

Als een levensader stroomt de Mekong-rivier door Zuidoost-Azië. Slingerend van China naar Vietnam is het een bron van leven voor de vijf landen die het doorkruist: Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. En zoals de rivier vruchtbaar leven brengt, zijn er teams van OM in deze regio werkzaam om het Leven met God te brengen. Binnen het 'Mekong Reach' initiatief werken deze teams samen om hoop en verandering te brengen in de levens van mensen in nood.

Meer over 'Mekong Reach'  ❯    Geef nu   ❯

 
 
 


 
“Hopeloosheid en wanhoop voeren hier de toon. De mensen leven in extreme armoede. Wij doen wat we kunnen om te helpen. Maar we zien pas échte verandering als mensen tot geloof komen. Er is nu zo’n honger naar het Evangelie!”

— Johan Crezee werkt in de sloppenwijken van Cambodja  

Het verhaal van Johan  ❯

 
 
 
 


 
“Ik groeide op in een boeddhistische familie en dacht dat ik monnik zou worden. Maar nadat ik mensen ontmoette die het Evangelie deelden, begon alles in mijn hart te veranderen. Stap voor stap veranderde God mijn leven. Dankzij de training ben ik gegroeid in discipelschap.”

— Mom Som vertelt over de impact van de discipelschapstraining van OM

►  VIDEO    Het verhaal van Mom  ❯

 
 
 
 


 
“In Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, bezocht ik een sloppenwijk, gebouwd op een begraafplaats. OM helpt daar de armsten van de armsten; door voedselpakketten, hulpverlening, opleidingen, werk. Maar bovenal met het Goede Nieuws van Jezus, waardoor we levens werkelijk zien veranderen!”

— Marcus Spronk, bezocht Cambodja

Help je mee?   ❯

 
 
 
 

In de Mekong-regio wonen 240 miljoen mensen, veelal boeddhistisch, waarvan 60% nog nooit over Jezus heeft gehoord.

 

De teams van OM in Cambodja, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam werken samen binnen het ‘Mekong Reach’ initiatief waardoor er levende gemeenschappen van Jezus-volgelingen ontstaan, zodat mensen toegang krijgen tot het Goede Nieuws van het leven met Jezus. We zien daardoor transformatie en ontwikkeling in de levens van mensen én hun omgeving.
 

Draag bij aan verandering in de Mekong-regio

 

 

“We zien pas échte verandering als mensen tot geloof komen. Wanneer ze Jezus leren kennen, ontstaat er hoop en genezing.”

— Johan Crezee, werkzaam in de sloppenwijken van Cambodja

Steun ons werk  ❯