reis zonder plan of schema

Luke 24 IN NAMIBIË

HET LEREN VERSTAAN VAN DE STEM VAN GOD EN DAARAAN GEHOORZAMEN. DAT IS IN HET KORT DE LUKE 24 REIS. HET IS EEN REIS ZONDER SCHEMA OF PLAN. 

 

Met een kleine groep (niet meer dan tien man) trek je door een deel van Namibië, dat deel waar God jullie hebben wil. Doorweven in de reis is een stuk training in het verstaan van Gods stem, onderwijs uit de Bijbel en stille tijd. Tijdens de reis zijn er vaak genoeg mogelijkheden om het Evangelie te delen of mensen te dienen, maar dat is niet het doel van de reis. De ervaring van mensen die de reis hebben gemaakt, is dat God spreekt, heel concreet. “Hij noemde ons zelfs de naam van het appartementencomplex waar we moesten slapen”, zegt een deelneemster. Nooit eerder is God voor haar zo dichtbij, zo aanwezig geweest. Een visie krijgen voor de toekomst, terugkeren als discipelmaker(s) waar het leven je ook brengt, dat is de verwachting van deze reis. Ben jij klaar voor een radicaal leven met Jezus? Dan is dit echt iets voor jou.


 

Image
R66582_N_No_restrictions_Japie_and_Ronel_2.jpg

'Namibische ouders'

Japie en Ronel zijn reisleiders tijdens  LUKE 24 programma. Beiden groeiden op in christelijke gezinnen en leerden ze God op jonge leeftijd kennen. Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij allerlei evangelisatie-bedieningen, namen ze een time-out om God te vragen hoe hun toekomst eruitzag. Keer op keer bevestigde Hij hen dat ze hun hart en huis moesten openen, om mensen te helpen wandelen in hun relatie met God en te mogen onderwijzen over wie de Heilige Geest is.

"Mensen noemen ons hun Namibische ouders. We voelen ons zo bevoorrecht dat we deel uit mogen maken van hun leven.” - Japie en Ronel

"Nooit eerder heb ik op zo’n manier geluisterd naar God. Hij heeft ook nog nooit zo persoonlijk gesproken. Gods stem komt niet altijd uit de hemel vallen, maar ik heb mogen leren dat God spreekt door gedachten heen. Het onderscheid maken tussen denken uit je vlees of geest, kun je leren.”

LISA
DEELNEMER LUKE 24