God geeft jou zijn creativiteit

BELEEF JIJ ALLES DOOR KUNST?

God gebruikte Zijn onvoorstelbare creativiteit voor het scheppen van de aarde, zodat wij Hem mogen leren kennen. Kunst, in welke vorm dan ook, is altijd aanwezig. Het hoort bij mensen, het heeft een grote plek in onze belevingswereld. Het laat ook zien hoe mooi, puur en écht onze God is.

Een kunstenaar staat altijd bekend als iemand die vanuit zijn hart spreekt en liegt nooit. Daarom is kunst een mooie manier om te vertellen over de Waarheid, Jezus. Door drama, dans, muziek, tekeningen of schilderijen bijvoorbeeld. Het verhaalt over onze gebrokenheid en over de hoop die het Evangelie ons brengt, namelijk dat Hij alle dingen nieuw maakt. In de wereld van zending, zijn ‘de kunsten’ nog niet zichtbaar genoeg. Wij zien heel graag dat de christelijke kunstenaars zich door Hem laten gebruiken in Zijn missie.

 

INCARNATE

EEN UITDRUKKING VAN GODS LIEFDE

Incarnate is een programma (Arts Discipelship Programme) van 16 weken, speciaal voor de creatieveling, de kunstenaar. Deelnemers aan Incarnate leren in die weken meer over wie God is, wat hun rol is in Gods missie en hoe ze, samen met andere kunstenaars wereldwijd, die God groot kunnen maken.

LEES MEER

Ervaringsprogramma's

Zet jouw passie voor theater, muziek of schilderen in voor de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Wordt deel van een team met andere artiesten!