GEEF EEN KERSTGIFT

KINDEREN DELEN HET EVANGELIE

Op het eiland Madagaskar gebeurde er iets bijzonders. Nog nooit werd hier het Evangelie gedeeld door kinderen, maar nu zijn zij de nieuwe ‘evangelisten’ van Madagaskar.

Op het eiland Madagaskar wonen de Antandrov. Een arm en onbereikt volk dat door de andere eilandbewoners genegeerd wordt. Hele families, ook de kinderen, werken hard voor hun bestaan. Kinderen passen op de dieren, halen water of helpen met koken. Er is weinig tijd om te spelen en te leren. Al meerdere keren was er een poging gedaan om de Antandrov te vertellen over Jezus, maar tot nog toe zonder resultaat. Totdat Walter, een evangelist, besloot het over een heel andere boeg te gooien. In plaats van dat hij de volwassenen aansprak, richtte hij zich tot de kinderen! Hij speelde spelletjes met hen, zong liedjes en vertelde over de liefdevolle Vader die van hen houdt. En ze geloofden het.  

Tekst

 

Zo enthousiast als de kinderen waren, vertelden ze alles gelijk aan hun ouders. Nadat ook hun ouders Jezus hadden aangenomen als hun God, waren de kinderen vastbesloten: ook vriendjes uit andere dorpen moesten hiervan horen. Elke week brachten Walter en de kinderen een bezoek aan de dorpen die nog nooit over Jezus hadden gehoord. Na enkele weken vroegen de volwassenen of zij ook meer konden leren over de Bijbel. En het wonder gebeurt ook daar. Hele families komen tot geloof. Nu hebben zij een Bijbelgroep en vertellen ze andere dorpelingen vrijmoedig het Evangelie. 

 

Madagascar

Jouw hulp is onmisbaar!

GEEF EEN KERSTGIFT 

Op duizenden plekken in de wereld wordt, net als in Madagaskar, onder de minst bereikte mensen het Goede Nieuws van Jezus verspreid. Doe jij mee? Met jouw kerstgift kunnen we het Evangelie delen en meebouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers.

Ik geef een kerstgift
kerst

Een kerstverhaal met een gouden randje

KINDEREN GETUIGEN IN DE HIMALAYA 

Het verhaal van Milan en Rajesh laat zien dat het koninkrijk van God is voor wie gelooft als een kind. Grenzeloos. Het laat zien dat kinderen een sleutel zijn in de verspreiding van het Evangelie.

Lees hier hun verhaal