THE GLOBAL MISSION EXPRESS

DE EXPERIENCE DIE LEVENS VERANDERT

Raakt het jou dat er zoveel mensen zijn die Jezus nog niet kennen? En geloof jij dat God daarin iets speciaal voor jou heeft weggelegd? 

Vaak zijn deze 3 miljard onbereikte mensen nog een ver-van-je-bed-show. Daar brengen wij graag verandering in! Daarom hebben we iets nieuws en uitdagends: The Global Mission Express. Dit is een unieke experience die ons allemaal herinnert aan Gods missie met deze wereld. 

The Global Mission Express is een levensveranderende ervaring, omdat het volgen van Jezus levensveranderend is. Als deelnemer van de Express, of beter gezegd als reiziger, beleef je allerlei scenes, waarin je de nood in die mensenlevens zonder Jezus gaat zien. Van heel dichtbij ga je ervaren dat de wereld Jezus nodig heeft. En dus ook jou nodig heeft! Hij is het antwoord op alle vragen en wij als gelovigen hebben daar een geweldige rol in gekregen. God roept ook jou en maakt je geschikt voor de taak.  

 


Image
220408-Logo time kopie.jpg

DE EXPRESS BIJ JOUW KERK

TGME is een rondreizende belevenis om christenen te mobiliseren én activeren. Het mooie is dus dat we de express in jouw woonplaats kunnen opbouwen om zo samen met andere kerken zoveel mogelijk mensen te kunnen mobiliseren! Heb je interesse? Stuur ons een email. 

WE ZOEKEN JOU! 

Houd jij van acteren, klussen of organiseren? We zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan deze unieke beleving. Lijkt je dit leuk? Schrijf je dan in als vrijwilliger. 

Want er staat: "ieder die de naam van de Heer aanroept, zal worden gered.’ Maar hoe kunnen mensen de Heer aanroepen, als ze niet in Hem geloven? Hoe kunnen ze in Hem geloven, als ze nooit van Hem hebben gehoord? Hoe kunnen ze van Hem horen, als niemand hun over Hem heeft verteld?" 

ROMEINEN 10:14-15