BID MEE

GOD LUISTERT

Gebed is van levensbelang

We werken in landen waar minder dan 1% van de bevolking Jezus kent. Bid je mee dat zij Jezus leren kennen? Het hele jaar door willen we jou inspireren om je gebedsleven in te richten. Hiervoor bieden we praktische handvatten, creatieve ideeën en natuurlijk belangrijke gebedspunten!

Operatie Mobilisatie is ontstaan door het gebed van één vrouw. Steeds opnieuw beseffen we ons dat we niets zonder gebed kunnen. We zien dat Gods bescherming, wijsheid en leiding essentieel zijn voor de verspreiding van het Evangelie.

 

GEBEDsbrief

Lees uit eerste hand getuigenissen van mensen op het veld! Zonder gebed is het onmogelijk om op missie te gaan. Help door te bidden voor uitdagingen, ontmoetingen en missies. Schrijf je in voor de twee-wekelijkse gebedsbrief.

week van gebed

De opdracht om alle volken tot discipelen van Jezus te maken kan niet zonder gebed. We geloven in een krachtige gebedsweek die zijn uitwerking niet zal missen. Het gebedsrooster en de activiteiten worden bekend gemaakt.

"Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, Ik zal u grote en onbegrijpelijke dingen bekendmaken, die u niet weet."

JEREMIA 33:3 (HSV)

3 miljard mensen kennen JEzus niet

Samen brengen we hen bij God én mogen we de gelovigen vrijmoedigheid, wijsheid en liefde toebidden, zodat iedereen die geweldige Redder zal leren kennen.

Bekijk hieronder meer opties om te bidden voor de verspreiding van het Evangelie.