Zendingsweekend

Heb jij het verlangen om (meer) bij te dragen aan de verspreiding van het Evangelie? Ben je op zoek naar jouw plek in Gods Koninkrijk? Ontdek het tijdens een Zendingsweekend van Operatie Mobilisatie. Ruim 750 mensen zijn jou voorgegaan!

 

 
 

 • Voorjaar
  17—19 april 2020

  VR 19:00 — ZO 14:00
  Bantega (Fr) €75,-
   

  Aanmelden  ❯

 • Najaar
  30 okt — 1 nov 2020

  VR 19:00 — ZO 14:00
  Bantega (Fr) €75,-
   

  Aanmelden  ❯

 

Ontdek jouw plek in gods koninkrijk
Je kunt allerlei vragen hebben over jouw rol in Gods Koninkrijk, zoals: 'Ben ik wel geschikt?', 'Hoe kom ik aan geld?', 'Mijn gemeente is niet zendingsbewust' of 'De nood is in Nederland toch ook groot?'. Tijdens het Zendingsweekend gaan we samen op zoek naar antwoorden.  Er is een afwisselend programma met veel interactie, ruimte voor vragen en jouw persoonlijke zoektocht, maar ook tijd voor ontspanning en reflectie. Je wordt begeleid door medewerkers van OM, er komen zendelingen langs en er zijn ervaren sprekers.

Praktische informatie
Het weekend vindt plaats in Bantega (Friesland) en start vrijdagavond om 19:00 uur. Op zondag sluiten we het weekend rond 14:00 uur af met elkaar. Uiteraard verzorgt OM de accommodatie en het eten en drinken. En dat voor maar €75,- p.p.! Meld je daarom nu aan en ga samen met ons op zoek naar jouw plek in Gods koninkrijk!

“Het Zendingsweekend was voor ons een eye-opener. OM was niet gericht op 'ledenwerving' en liet zien waaraan je moet denken bij de voorbereidingen. Wij zijn er enorm door geholpen.”
Jurgen is met zijn vrouw en kinderen uitgezonden naar Madagascar.