Zendingsweekend

Heb jij het verlangen om (meer) bij te dragen aan de verspreiding van het Evangelie? Ben je op zoek naar jouw plek in Gods Koninkrijk? Ontdek het tijdens een Zendingsweekend van Operatie Mobilisatie. Ruim 750 mensen zijn jou voorgegaan!

 

 
 

 • Najaar 2022
  28 - 30 oktober

  VR 19:00 — ZO 14:00
  Bantega (Fr) €75,-
   

  Aanmelden  ❯

 

Ontdek jouw plek in gods koninkrijk
Je kunt allerlei vragen hebben over jouw rol in Gods Koninkrijk, zoals: 'Ben ik wel geschikt?', 'Hoe kom ik aan geld?', 'Mijn gemeente is niet zendingsbewust' of 'De nood is in Nederland toch ook groot?'. Tijdens het Zendingsweekend gaan we samen op zoek naar antwoorden.  Er is een afwisselend programma met veel interactie, ruimte voor vragen en jouw persoonlijke zoektocht, maar ook tijd voor ontspanning en reflectie. Je wordt begeleid door medewerkers van OM, er komen zendelingen langs en er zijn ervaren sprekers.

Praktische informatie
Wij volgen strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De locatie is geschikt om met een groep samen te komen en daarbij de 1,5 meter in acht te nemen.

Het weekend vindt plaats in Bantega (Friesland) en start vrijdagavond om 19:00 uur. Op zondag sluiten we het weekend rond 14:00 uur af met elkaar. Uiteraard verzorgt OM de accommodatie en het eten en drinken. En dat voor maar €75,- p.p.! Meld je daarom nu aan en ga samen met ons op zoek naar jouw plek in Gods koninkrijk!

Dit weekend veranderde voor mij alles!
Esther besefte tijdens het zendingsweekend dat ook zij geschikt was voor zending. In februari 2021 reisde ze af naar het Himalayagebergte. "Het wakkerde echt iets aan! Het raakte me dat er zoveel mensen zijn die nog niet van Jezus hebben gehoord. Ik kreeg een helder beeld van hoe mijn leven als zendeling eruit kan zien en dat gaf perspectief.

Mijn advies is: ga gewoon naar het zendingsweekend. Het is geen commitment, maar een vrijblijvend bezoek. Een verlangen om op zendingsreis te gaan zit er niet voor niks. God zal de juiste deuren voor je openen als je Hem daarom vraagt.” Lees het hele artikel

“Het Zendingsweekend was voor ons een eye-opener. OM was niet gericht op 'ledenwerving' en liet zien waaraan je moet denken bij de voorbereidingen. Wij zijn er enorm door geholpen.”
Jurgen is met zijn vrouw en kinderen uitgezonden naar Madagascar.