Zelf de impact zien

  Jezus’ woorden in daden omzetten

  Ondernemer Ewout van Haeften (62) is directeur van CIB Centraal InkoopBureau in Zoetermeer. Naast zijn drukke werkzaamheden is hij al vijftien jaar betrokken bij Bright Fame, de organisatie van Frits Rouvoet voor maatschappelijke hulp en outreach aan prostituees. Sinds 2019 is hij ook een van de Mission Partners van OM Nederland.

   

  Waarom maakt deze drukbezette ondernemer tijd vrij in zijn agenda om actief betrokken te zijn bij de missie van OM?

  Ewout: ‘OM zet de woorden van Jezus om in daden. Dit spreekt mij enorm aan. Want de oproep van Jezus om uit te reiken naar mensen in nood ervaar ik ook als een persoonlijke opdracht. Daarom wil ik betrokken zijn bij de missie van OM.'

   

  Directer betrokken zijn
  ‘Ik ondersteun OM al jaren financieel: een familielid van mijn vrouw werkt voor OM. Maar alleen geld geven vind ik te abstract. Ik wil directer betrokken zijn, en ik wil graag van dichtbij zien hoe OM werkt en hoe dit impact heeft op mensen.’

  Het Mission Partners Business programma van OM Nederland verbindt christen-ondernemers aan de missie van OM en aan elkaar. Ewout: ‘De ontmoetingen zijn waardevol. Ik vind het inspirerend om te zien hoe andere ondernemers hun christen-zijn in de praktijk brengen.’ Zelf wordt Ewout steeds weer uitgedaagd door de gelijkenis van Jezus over de talenten. Het Mission Partner programma biedt Ewout gelegenheid om zijn talenten in te zetten voor de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.

   

   

   

   

   

   

  Waarom Mission Partners — Business?
  Christelijke ondernemers en zakelijk georiënteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan de missie van Operatie Mobilisatie, op een manier die bij hen past.

  Word vandaag nog Mission Partner — Business!
  Samen zetten we ons in voor de wereldwijde verspreiding van het Evangelie

  Meld je nu aan  ❯

  Marco Bouw, relatiebeheerder Vragen? Neem contact op met Marco Bouw, relatiebeheerder bij OM.
  Bel/app 06 831 641 87 of mail naar marco.bouw@om.org.