TiM Tienertrip Griekenland 2020

Onze passie is om tieners mee te nemen in het avontuur met Jezus! De Bijbel zegt namelijk: “Niemand mag op jou neerkijken omdat je nog jong bent. Zorg ervoor dat je in alles een voorbeeld bent!" (1 Tim. 4:12). Tijdens deze reis ben je een voorbeeld door mensen in nood te helpen. In alles wat wij doen laten wij de liefde van Jezus laten zien.

Aanmelden  ❯

 

TiM TienertripGriekenland
22 t/m 31 juli 2020 • 10 dagen • € 465,-
(excl. vliegticket)

 

Share hope: VLUCHTELINGEN EN ZIGEUNERKAMPEN
Eenmaal in Griekenland worden jij en je team voorbereid op en geïntroduceerd in de Griekse cultuur. Je wordt bijgepraat over het programma en gaat met elkaar aan de slag om dit voor te bereiden.

Tijdens deze reis gaan we naar twee steden. Athene en Volos. In deze steden gaan we op allerlei manieren de liefde van God gaan laten zien! Denk aan het bezoeken van een vluchtelingenkamp, het organiseren van sport- en spel of creatieve activiteiten voor kinderen op een zigeunerkamp, het doen van praktisch werk, etc. Hierin kan iedereen zijn eigen talenten ontdekken en inzetten.  Bekijk hier de video van TiM Griekenland 2019.

Als je gaat dienen, dan kost dat energie en soms misschien moeite. Daarom heb jij plek nodig om weer op te laden. In je team heb je momenten en aandacht voor jou en je geloofsopbouw. Je duikt met elkaar de Bijbel in en er is tijd om daarover door te praten. Ook is er altijd ruimte voor persoonlijke dingen. Het is een veilige plek waar je terecht kunt met al je vragen!

Lifechanging: Eten, drinken en slapen in Griekenland?
Je verblijft een deel van de reis in Athene, in een locatie met stapelbedden. Ook verblijf je een paar nachten in een kerk waar we mee samenwerken.

Houd er rekening mee dat er veel dingen anders zijn. Het eten en drinken, de gastvrijheid, de voorzieningen. Dat maakt het tot een avontuur!

Je reist zelfstandig, zo mogelijk samen met de andere Nederlandse tieners, van Amsterdam-Schiphol naar Athene. In Athene word je verwelkomt door onze OM collega's waarna je kennismaakt met je internationale teamgenoten.

COACHING EN COORDINATOREN
In totaal bestaat de groep waar jij onderdeel van bent, uit 16 personen. Dit is inclusief 2 coaches, en 2 coördinatoren. Er is plek voor maximaal 6 tieners uit Nederland en 6 tieners uit andere landen. Houd er dus rekening mee dat je veel in het Engels moet communiceren. De coaches en de coördinatoren zijn er voor jou gedurende de hele reis. Zij vinden het belangrijk dat jij je volledig in kan zetten tijdens deze trip en dat je ook af en toe de tijd om met iemand te bidden en te vertellen wat je allemaal beleefd hebt. Ze zullen dus momenten inlassen van toerusting, verdieping en persoonlijke begeleiding geven.

ACTIVE: VOORBEREIDING EN TRAINING
Voordat je trip naar Griekenland begint, word je uitgenodigd voor een landelijke voorbereidingsdag. Tijdens deze dag ontmoet je een aantal van je andere Nederlandse teamgenoten, krijg je inhoudelijke informatie over Griekenland, leer je meer over de cultuur en ook over hoe jij je het beste op deze reis kunt voorbereiden. Ook is er alle ruimte voor jou (en eventueel je ouders, want die zijn ook welkom) om vragen te stellen. De voorbereidingsdag vindt plaats in juni. Houd daar rekening mee, want de voorbeidingsdag is een verplicht onderdeel van je reis.

AANMELDEN: DATA EN KOSTEN
Wil je mee op dit avontuur en ben je tussen de 14 en 17 jaar oud? Meld je aan voor 1 mei! En er is maar plek voor 6 tieners, dus wees er snel bij! Vol=vol.

De kosten voor deze reis zijn 465 euro exclusief vliegticket. Operatie Mobilisatie draagt zorg voor het boeken van de tickets. De kosten voor het ticket zullen waarschijnlijk tussen de 350 en 385 euro liggen.
Meld je aan en ontvang een uniek Teens in Mission shirt.

Aanmelden  ❯

EXTRA: COMBI TEENSTREET
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om deze reis te combineren met TeenStreet! Na je avontuur in Griekenland vlieg je direct door naar Oldenbrug voor het het gaafste tienerevent van Europa. Voor meer informatie zie website TS.