TiM Outreaches op maat 2020

Wil je als tienergroep met de kerk/vereniging op pad? Elk jaar worden er verschillende soorten reizen aangeboden naar Moldavië, maar we hebben ook mogelijkheden in Hongarije en in Oekraïne. Deze reizen worden door OM voorbereid en begeleid. Wij gaan met jullie tienergroep op zoek naar de juiste datum en locatie passend bij jullie situatie.  Speciaal voor deelnemers van 14 t/m 17 jaar!

 

Outreach Moldavie

• Datum opties
7 juni - 20 juni
27 juni - 10 juli
13 juli - 26 juli
2 augustus - 15 augustus

Als Teens in Mission (TiM) Nederland werken we al jaren samen met OM Moldavië. Samen met Moldavië hebben we een programma speciaal voor tienergroepen en jongeren.

Moldavië wordt getypeerd als het armste land van Europa. Er is veel werkloosheid waardoor ouders vaak ver van huis moeten werken en dan blijven de kinderen achter bij de grootouders. Door de armoede en afwezigheid van ouders zijn er vaak veel problemen. Drie maanden zomervakantie van school is dan helemaal niet zo leuk.

Je kunt je voorstellen dat het een feest is als er een team komt dat aandacht voor je heeft, veel leuke dingen organiseert en mooie verhalen verteld.
Interesse in deze outreach  ❯

 

Outreach Hongarije

• Datum opties
Meivakantie

In Hongarije gaan jullie meewerken met bestaande projecten van OM Hongarije, onder andere bij een jongerencentrum genaamd DOCK.

Op allerlei manieren gaan jullie de liefde van God laten zien! Denk aan het helpen met opzetten van jeugdwerk in het arme gedeelte van de stad Tata, het doen van praktische klussen in tehuizen voor gehandicapten, evangelisatie acties met de plaatselijke kerk, etc. Hierin kan iedereen zijn eigen talenten ontdekken en inzetten.

Interesse in deze outreach  ❯

 

Op maat gemaakt
Wij proberen altijd te luisteren naar de wensen en mogelijkheden van jullie jeugdgroep. Indien mogelijk passen wij de reis aan. Staat jullie ideale reis hier niet tussen? Neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken!

 

 

Teens in Mission DagIn jouw woonplaats?!
Datum in overleg

Laat op een unieke en praktische manier Jezus' liefde zien aan de mensen in jullie omgeving. Wij organiseren graag samen met jouw kerk of jeugdgroep een Teens in Mission Dag. Deze dag bestaat uit toerusting, coaching, workshops en outreaches in jouw woonplaats. Vraag snel meer info aan!

Lees meer (PDF)  ❯     Meer informatie aanvragen  ❯