TiM Griekenland 2020

Onze passie is om tieners mee te nemen in het avontuur met Jezus! De Bijbel zegt namelijk: “Niemand mag op jou neerkijken omdat je nog jong bent. Zorg ervoor dat je in alles een voorbeeld bent!" (1 Tim. 4:12). Tijdens deze reis ben je een voorbeeld door mensen in nood te helpen. In alles wat wij doen laten wij de liefde van Jezus laten zien.
 

Outreach Griekenland
Dit is het tweede jaar dat er een TiM groep naar Griekenland gaat. Griekenland is bekend als vakantieland maar ook als het land waar heel veel vluchtelingen aankomen.

 

 

Locatie, data en kosten
Meer informatie volgt binnenkort.

 

Inhoud van de outreach

• Outreaches en workshops
Tijdens deze reis gaan we met zijn allen op outreach. Dit betekent dat we op allerlei manieren de liefde van God gaan laten zien! Denk aan het bezoeken van een vluchtelingenkamp, het organiseren van sport- & spel of creatieve activiteiten voor kinderen, het bezoeken van ouderen, etc. Hierin kan iedereen zijn eigen talenten ontdekken en inzetten. Bekijk hier de video van TiM Griekenland 2019.

Als voorbereiding op een outreach zijn er verschillende workshops. Je gaat dus nooit onvoorbereid op pad! Er zijn workshops op verschillende interessegebieden, bijvoorbeeld creatief, sportief, muzikaal of sociaal. Er is altijd wel iets dat bij jou past!

• Smallgroups
Als je gaat dienen, dan kost dat energie en soms misschien moeite. Daarom heb jij plek nodig om weer op te laden. In jouw ‘smallgroup’ is er aandacht voor jou en je geloofsopbouw. Je wordt ingedeeld in een groepje met eigen coach! Deze coach is jouw aanspreekpunt en leider gedurende de 4 dagen. In de tijd die jullie als groepje samen hebben, duik je met elkaar de Bijbel in en is er tijd om daarover door te praten. Ook is er altijd ruimte voor persoonlijke dingen. Het is een veilige plek waar je terecht kunt met al je vragen!

De coaches gaan natuurlijk gewoon mee op de outreaches. Ben je 18+ en lijkt de rol als coach jou wel iets? Meld je dan aan als coach voor deze outreach.

• Chilltijd
Dit alles klinkt misschien al als een vol programma, maar gelukkig blijft er genoeg tijd over voor spelletjes, goede gesprekken of even lekker chillen. Eén van de dagen zal ook een vrije dag zijn, waarin je met de groep er op uit gaat om de toerist uit te hangen.

 

Wanneer ben je geschikt?
Iedereen die het verlangen heeft om Jezus beter te leren kennen, is geschikt voor deze outreach! Jij bent uniek, je hebt unieke gaven en talenten. Die mag je gaan ontdekken en gaan inzetten. Je kan je alleen of samen met een vriend/vriendin aanmelden voor deze reis!