TiM December Outreach 2020

Onze passie is om tieners mee te nemen in het avontuur met Jezus! De Bijbel zegt namelijk: “Niemand mag op jou neerkijken omdat je nog jong bent. Zorg ervoor dat je in alles een voorbeeld bent!" (1 Tim. 4:12). En dat is precies wat deze December Outreach is: een gaaf tienerkamp van 4 dagen, waarbij we met elkaar de liefde van Jezus gaan laten zien aan de mensen in Amsterdam-Noord.
 

Outreach Amsterdam-Noord
Dit jaar gaan we op outreach in Amsterdam-Noord. In deze wijk hebben we veel goede contacten met kerken en organisaties die echt iets willen betekenen voor de mensen in hun wijk. Wij geloven dat we veel impact kunnen hebben als wij hen kunnen ondersteunen! Amsterdam: de stad die altijd bruist en overspoelt wordt door toeristen. Maar christenen die leven met God, die zijn er maar weinig te vinden. Dé plek voor Teens in Mission dus om een verschil te maken!

 

Inhoud van de outreach

• Outreaches en workshops
Tijdens het kamp gaan we met zijn allen op outreach. Dit betekent dat we op allerlei manieren de liefde van God gaan laten zien! Denk hierbij aan het organiseren van een kids- en sportmiddag in de wijk, het maken van een graffitikunstwerk, het koken van een maaltijd voor ouderen, etc. Hierin kan iedereen zijn eigen talenten gebruiken en kun je kiezen uit verschillende opties.

Als voorbereiding op een outreach zijn er verschillende workshops. Je gaat dus nooit onvoorbereid op pad! Er zijn workshops op verschillende interessegebieden, bijvoorbeeld creatief, sportief, muzikaal of sociaal. Er is altijd wel iets dat bij jou past!

• Smallgroups
Een ander deel van je voorbereiding is de verdieping in ‘smallgroups’. Je wordt ingedeeld in een groepje met eigen coach! Deze coach is jouw aanspreekpunt en leider gedurende de 4 dagen. In de tijd die jullie als groepje samen hebben, duik je met elkaar de Bijbel in en is er tijd om daarover door te praten. Ook is er altijd ruimte voor persoonlijke dingen. Het is een veilige plek waar je terecht kunt met al je vragen!

De coaches gaan natuurlijk gewoon mee op de outreaches. Ben je 18+ en lijkt de rol als coach jou wel iets? Meld je dan aan als coach voor deze outreach.

• Chilltijd
Dit alles klinkt misschien al als een vol programma, maar gelukkig blijft er genoeg tijd over voor spelletjes, goede gesprekken of even lekker chillen. We verblijven in een gezellige blokhut in het Diemerbos, dus als het kampvuur aangaat krijg je zeker dat gezellige kampgevoel :).

 

Wanneer ben je geschikt?
Iedereen die het verlangen heeft om Jezus beter te leren kennen, is geschikt voor deze outreach! Jij bent uniek, je hebt unieke gaven en talenten. Die mag je gaan ontdekken en gaan inzetten.

 
Headerfoto van Itay Attias via Unsplash