Sahel Reach

Sahel-map Tussen de insectenplagen, hongersnoden, politieke conflicten en dreiging van extremistische groepen, wonen 150 miljoen mensen die het goede nieuws van Jezus nog nooit hebben gehoord. We hebben het over ons focusgebied: De Sahel. Een leefgebied in en rondom de Sahara-woestijn, waar het zomers soms wel 50 graden Celsius is!

Wij geloven dat het mogelijk is om deze mensen binnen korte tijd te bereiken met het Evangelie. Jezus stierf voor een ieder van hen. Daarom willen wij doorgaan met Zijn werk om mensen met Hem te verzoenen. We geloven dat het bouwen van levende gemeenschappen van Jezus-volgers hét verschil gaat maken om de harten van deze mensen te winnen voor Jezus.

 

 

Het plan voor de Sahel

Operatie Mobilisatie Afrika richt zich vanaf nu op het bereiken van de mensen in de Sahel. Op dit moment worden er tientallen lokale mensen getraind om in de komende 7 jaar 300 kerkplantingen te doen. Ze worden compleet ondergedompeld in de taal en cultuur, zodat ze op effectieve wijze het Evangelie kunnen uitleggen.

 


Verhalen en getuigenissen

Tijdens deze campagne delen we verhalen en getuigenissen vanuit de Sahel. Door hier te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, winnen we de harten voor Jezus.

Lees: Alle verhalen uit de Sahel

 

 

Wat kun jij doen?

Als we je vertellen dat minstens 3,5 miljard mensen over de hele wereld Jezus nog niet kennen, lijkt dat wellicht een onmogelijke opdracht. Echter, niks is minder waar. Door te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers op de minst bereikte gebieden, geloven wij dat binnen één generatie deze mensen bereikt kunnen worden met het Evangelie. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

 

 •  

  Bid

  Ontvang de tweewekelijkse gebedsbrief in je mailbox. En bidt elke maandag om 19.00 uur live mee op YouTube. 

  OM YOUTUBE KANAAL ❯

 •  

  Geef

  Met jouw gift help je bij de verspreiding van het Evangelie onder de minst bereikte mensen. 
   

  Doneer nu ❯

 •  

  Ga

  Help mee bij het trainen van de discipelen in Afrika.
  Bekijk hoe jij hierin kan helpen.
   

  Bekijk de opties ❯