Logos Hope in Nederland

ERVAAR HET ZELF!

Het OM schip, de Logos Hope, komt naar Nederland.
Van 26 augustus tot 15 september ligt het schip van Operatie Mobilisatie in de haven van Scheveningen. Iedereen is welkom aan boord voor inspirerende conferenties en evenementen, concerten en rondleidingen. Aan het programma wordt volop gewerkt. Onderstaande evenementen staan in elk geval al op de agenda. We houden je hier op de hoogte!

 

PROGRAMMA

Zaterdag 29 AUG  
OM dag met sprekers, workshops, lekker eten en ontmoeting.

Maandag 31 AUG  
Symposium met o.a. Gert-Jan Segers in een college tour-achtige setting (middag).

Maandag 31 AUG  
Korensamenzangavond met het koor: Vox Jubilans en organist: André van Vliet.

Vrijdag 4 SEPT  
Aanbiddingsconcert met de band LEV.

Zaterdag 5 SEPT  
Speciale dag voor oud-OM’ers.

Zondag 6 SEPT  
Gebedsavond - samen bidden voor hen die Jezus nog niet kennen.

Zaterdag 12 SEPT  
Verrassende tieneravond.

 

Over Logos hope

Sinds 1970 hebben de schepen van OM (voorheen Logos, Doulos en Logos II) al 500 havens aangedaan in meer dan 150 landen. De schepen zijn twee tot vier weken in elke haven om het goede nieuws van Jezus te brengen aan hen die weinig tot geen kans hebben over Jezus te horen. Jaarlijks komen er gemiddeld één miljoen bezoekers aan boord!

“Het is ongelooflijk wat er wordt bereikt tijdens een kort bezoek van het schip aan een land. Dit soort impact zou normaal gesproken jaren duren.”
Anne van der Bijl – bijbelsmokkelaar en oprichter Open Doors

Dagelijks worden er rondleidingen gegeven op het schip en zijn er inspirerende conferenties en evenementen, muziek- en theaterprogramma’s voor allerlei doelgroepen. In veel landen is de grote boekenmarkt een echte trekpleister. Door de betaalbare Christelijke en educatieve boeken krijgen mensen de kans zich verder te ontwikkelen en meer te leren over Jezus.

Ook gaan er dagelijks teams naar scholen, ziekenhuizen, gevangenissen en andere instellingen om waar nodig praktische hulp te verlenen en de mensen te vertellen over de liefde van Jezus. Alles wat er aan boord en aan wal wordt gedaan door de bemanning, komt voort uit het verlangen het Evangelie voor iedereen toegankelijk te maken. Er wordt altijd nauw samen gewerkt met lokale kerken en organisaties die na het vertrek van het schip de mensen verder helpen te groeien in hun geloof en hen leren hoe zij het goede nieuws weer door kunnen vertellen. Zo ontstaan er in elke haven, in elk land, steeds weer nieuwe communities van volgelingen van Jezus.

 

 

“Het feit dat je onder één dak mensen uit vrijwel alle landen van de wereld kunt hebben, is een prachtig symbool voor de moderne wereld.”
Mr. John Hume, 1998 Nobelprijs voor de Vrede

 

Ervaar het zelf! werk mee aan boord!

Misschien heb je altijd al zelf willen ervaren hoe het is om deel uit te maken van het team van de Logos Hope? Dan hebben we een uitdagend programma voor je, dat jou de mogelijkheid biedt mee te werken met de bemanning en te proeven aan het leven in een internationale community. Je ontvangt training over het delen van het Evangelie en brengt dit ook samen met de internationale ministry teams in de praktijk.

Deelnamevoorwaarden:

  • 18 jaar of ouder
  • Christen en betrokken bij een kerk
  • Je hebt een aanbeveling van je voorganger/dominee
  • Je bent liefst meerdere dagen tot de volledige periode beschikbaar

Aanmelden ❯

 

 
De Logos Hope in beeld

 

 

Steun het werk van de Logos Hope!
Draag bij aan het bereiken van miljoenen mensen

Het werk van de Logos Hope is niet mogelijk zonder het gebed en de financiële steun van mensen als jij! Jaarlijks ontvangt het schip gemiddeld 1 miljoen mensen aan boord en nog meer mensen worden bereikt door de outreaches aan wal. Help je mee dit werk mogelijk te maken?

Gebedspunten ❯     DONEREN ❯